روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد دیدار لاوروف و امیرخان متقی در مسکو حماس: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه عراقچی خطاب به ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند پوتین: ارتش اوکراین در حال عقب‌نشینی است رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود فایننشال‌تایمز: ترامپ شخصا به اعراب تضمین داده اسرائیل بار دیگر جنگ را شروع نمی‌کند

اردوغان: آمریکا سلاح‌ به ما نمی‌فروشد به تروریست‌ها می‌بخشد

رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه گفت که کشورش به گفت‌وگوها با تمامی گروه‌های مرتبط با پرونده سوریه ادامه خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۷ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 04
کد خبر: ۱۲۸۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  رئیس جمهور ترکیه با انتقاد از حمایت آمریکا از تروریست‌ها گفت واشنگتن به تروریست‌ها سلاح و تجهیزات می‌دهد و در حالی که ما خواستار خرید همین تسلیحات هستیم حاضر به فروش آن نیست.

 

«رجب طیب اردوغان" رئیس جمهور ترکیه گفت که کشورش به گفت‌وگوها با تمامی گروه‌های مرتبط با پرونده سوریه ادامه خواهد داد.

 

وی همچنین از آمادگی ترکیه برای گفت‌وگو با همتایای آمریکایی و روسی درباره هرگونه اوضاع اضطراری به خصوص درباره ادلب شد.

 

اردوغان اضافه کرد: مواضع ما ثابت بوده و ثابت باقی خواهد ماند و ترکیه به مذاکرات خود با تمامی طرف‌های مرتبط در پرونده سوریه، ادلب و منبج و شرق فرات ادامه می‌دهد.

 

رئیس جمهور ترکیه از ادامه حمایت آمریکا از گروه‌های تروریستی در سوریه با سلاح و تجهیزات ابراز تاسف کرده و گفت: این حمایت‌ها کم نیستند و از سوی دیگر ما خواستار خرید همین تسلیحات با پول خودمان هستیم اما آنها حاضر به فروش آن نیستند و در واقع این موضوعی است که باعث می‌شود انسان به فکر فرو رود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار