عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران

رسانه آمریکایی: ترور هنیه لطمه‌ جدی به حماس وارد نمی‌کند

رسانه آمریکایی: ترور هنیه لطمه‌ جدی به حماس وارد نمی‌کند شبکه ام اس ان بی سی آمریکا در گزارشی گفت که ترور رهبران حماس بارها رخ داده، اما این جنبش توانسته به سرعت خود را بازیابی کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۱ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 02
کد خبر: ۲۵۲۸۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وبسایت شبکه ام اس ان بی سی آمریکا در گزارشی نوشت: «به زودی شخص دیگری جایگزین هنیه می‌شود و به زودی حماس روی پا می‌ایستد، ترور اسماعیل هنیه لطمه جدی به حماس وارد نمی‌کند».

این شبکه در گزارشی با عنوان اینکه پس از ترور شهید اسماعیل هنیه چه اتفاقی خواهد افتاد، در بخش مربوط به حماس نوشت: «آیا مرگ هنیه به حماس آسیب جدی می زند؟ بعید است. هیچ کمبودی در جنگجویان آماده برای پیوستن به صفوف حماس وجود نخواهد داشت».

ام اس ان بی سی افزود: «اسرائیل چندین تن از رهبران ارشد حماس را در گذشته کشته است، از جمله بنیانگذار و  رهبر معنوی جنبش، شیخ احمد یاسین در ماه مارس 2004، عبدالعزیز الرنتیسی در ماه بعد و صالح العاروری در یک حمله پهپادی در ژانویه گذشته [همچنین] در نوامبر 2012، در یک حمله هوایی اسرائیل در شهر غزه، احمد الجباری، فرمانده گردان‌های عزالدین القسام شاخه نظامی حماس کشته شد و اگر مداخله لحظه آخری ملک حسین اردن در سال 1997 نبود، خالد مشعل، رهبر سابق حماس نیز در این لیست قرار می گرفت».

این شبکه تأکید کرد: «حماس از این ترورها جان سالم به در برده است، زیرا دارای ساختاری نهادمند است که در طول سال‌ها ساخته شده است (جنبش در سال 1987 تأسیس شد) و نفوذ خود را در غزه در طول 17 سال حکومت خود بر این منطقه تقویت کرد».

در پایان این گزارش آمده است: «هنیه به زودی جایگزین خواهد شد، جنگ در غزه ادامه خواهد یافت و حماس دوام خواهد آورد»./تسنیم

کلمات کلیدی: ترور اسماعیل هنیه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار