پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان

آشوب و ناآرامی‌های ضد مهاجرتی در انگلیس

به دنبال یک حمله با چاقو در شمال غرب انگلیس که منجر به کشته و زخمی شدن چند کودک شد، ناآرامی‌های ضد مهاجرتی در شمال شرق این کشور شکل گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۷ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 03
کد خبر: ۲۵۳۰۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنا بر گزارش‌های خبری، از جمعه عصر ناآرامی‌هایی شمال شرق انگلیس را فرا گرفته است که در واکنش به حمله با چاقو به یک مدرسه تابستانی کودکان در این کشور آغاز شد.

در این حمله که روز دوشنبه گذشته در شهر ساوت پورت اتفاق افتاد، سه دختربچه جان باختند و چند کودک و دو بزرگسال هم زخمی شدند.

پلیس درباره این ناآرامی‌ها و آشوب‌ها که در شهر ساحلی ساندرلند رخ داده است، می‌گوید که افسران با «سطوح خشونت شدید و پایدار» مواجه هستند. در جریان این آشوب‌ها ۸ نفر دستگیر و سه افسر پلیس راهی بیمارستان شدند.

در میان ناآرامی‌ها جمعیتی نیز در حمایت از «استفان یاکسلی لنون» معروف به «تامی رابینسون»، فعال راست افراطی و بنیانگذار لیگ دفاع انگلیس (EDL) که اکنون منحل شده است، شعار‌های اسلام‌هراسی سر می‌دادند.

حساب ایکس یاکسلی لنون ادعا‌های نادرستی را منتشر کرده مبنی بر اینکه مهاجم ساوت پورت یک پناهجو بوده که اخیراً با قایق به انگلیس رسیده است.

در حالی که پلیس بعد اعلام کرد مهاجم یک نوجوان ۱۷ ساله متولد انگلیس بوده است.

در پی حمله یک فرد ۱۷ ساله با چاقو در ساوتپورت، چند شهر بریتانیا از جمله لندن، هارتل‌پول، منچستر و آلدرشات شاهد بروز اعتراض‌های خشونت‌آمیز بوده‌اند.

در پاسخ به این خشونت‌ها، کی‌یر استارمر، نخست وزیر، یک برنامه ملی جدید را برای کمک به سرکوب گروه‌های خشن اعلام کرد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر