دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

هاشمی اخذ عوارض از تونل‌های شهری تهران را تکذیب کرد

رئیس شورای شهر تهران گفت: هیچگونه لایحه‌ای از سوی شهردار تهران به شورای شهر تهران مبنی بر اخذ عوارض از تونل‌های شهری تهران وجود ندارد و این موضوع شایعه است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۲۳ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 13
کد خبر: ۲۵۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمد هاشمی در آغاز صدوسیزدهمین جلسه علنی شورای شهر تهران، ری و تجریش اظهار داشت: در ‌آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی قرار داریم و امروز 22 دی ماه سالگرد تشکیل شورای انقلاب اسلامی است و این شورا نخستین شورای تامینی و مادر تمام شوراهای کشور است. 

 

وی گفت: صورت جلسات شورای انقلاب با قلم دکتر شیبانی تدوین می‌شد که عضو پیشکسوت شورای شهر تهران نیز بود. 

 

رئیس شورای شهر تهران، افزود: این اسناد ارزشمند در کتابخانه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی قرار داشت که در دهه فجر امسال تحویل سازمان اسناد ملی داده می‌شود و از شیبانی نیز تجلیل به عمل می‌آید. 

 

وی درباره اخذ عوارض از تونل‌های شهری تهران نیز گفت: آنطور که بررسی کردم خبری به عنوان شنیده و یا شایعه در رسانه‌ها منعکس شد که واکنش به این خبر زیاد بود و لایحه پیش‌نویسی در مطبوعات در این خصوص منتشر شده بود که فرایند کارشناسی آن را هنوز طی نکرده‌ایم و به عنوان پیشنهاد مطرح بوده است ولی به صورتی در جامعه مطرح شد که انگار تصویب شده است؛ اینگونه موارد باید با امضای شهردار به شورای شهر ارسال و مورد بحث قرار گیرد. 

 

هاشمی افزود: این موضوع درباره تخریب مورد استفاده قرار گرفت و از همه دست‌اندرکاران فعالیت‌های شهری در فضای مطبوعاتی و مجازی می‌خواهم با دقت بیشتری اقدام کنند که شاهد تشویش اذهان عمومی نباشیم. 

 

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: دومین سالگرد آیت‌الله هاشمی رفسنجانی برگزار شد و از تحلیل‌کنندگان و نقدکنندگانی که حضور داشتند تشکر می‌کنم. 

 

وی افزود: برخی‌ها عنوان می‌کنند می‌خواهید هاشمی را مقدس جلوه دهید بلکه اینطور نیست هدف از تجلیل تبلیغ نیست. 

ارسال نظر