«حسین ذوالفقاری» دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر شد سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات شورا‌ها درصورت عدم اصلاح قانون توسط مجلس سال آینده برگزار می‌شود موافقت نماینده ولی‌فقیه با مطالبات مولوی حسین‌زهی تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش رزمایش امنیتی تهاجمی و متحرک نزاجا پایان یافت دبیر ستاد امر به معروف: سند جامع «امر به معروف» در انتظار تصویب مجمع تشخیص مصلحت است سرلشکر باقری: ایران در رزمایش بین المللی دریایی پاکستان شرکت خواهد کرد پزشکیان: وزیر نیرو گفت اگر دو ساعت خاموشی بدهیم، مشکل حل می‌شود، اما محاسبه درست نبود انهدام شبکه تکفیری ـ سلفی در سرپل‌ذهاب سرلشکر باقری: ایران و‌ پاکستان برای تبدیل مرز‌ها به کانون دوستی تلاش می‌کنند سرپرست فرمانداری کرج منصوب شد رهبر انقلاب: شهیدان رازینی و مقیسه مستوجب پاداش الهی و شهادت در راه خدا شدند اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر دو قاضی شهید سردار رادان: شناسایی و دستگیری عوامل ترور قضات در دستور کار است پزشکیان: به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم

نام چه کسانی در گوشی روح الله زم است؟ / شبکه نفوذ آمدنیوز در داخل ایران شامل کدام چهره هاست؟

اگر موضوع روح الله زم را یک فیلم سینمایی تصور کنید که سکانس جذاب آن، بازداشت اوست، آنگاه روشن است که قهرمان این فیلم شخص زم به شمار می رود، اما دیگر بازیگران این فیلم جاسوسی چه کسانی هستند؟
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۹ - ۲۶ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 18
کد خبر: ۲۵۳۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ روح الله زم سرکرده شبکه جاسوسی – رسانه ای آمدنیوز است (درباره زندگی او اینجا بیشتر بخوانید). او هفته گذشته بازداشت شد و درباره بازداشت او روایت های متناقضی مطرح شد.

 

اولین حدس این بود که روح الله زم به شیوه عبدالمالک ریگی دستگیر شده و هواپیمایش در فرود اضطراری شیراز به زمین نشسته است (اینجا بخوانید). این گمانه خیلی زود فراموش شد، چرا که سوال این بود: اگر زم از پاریس به مقصد دوبی پرواز می کرده، چطور در شیراز هواپیمایش به زمین نشسته است؟

 

روایت دومی که مطرح و خیلی زود فراگیر شد، مربوط به نقش عراق در دستگیری زم بود. روایت دوم که همسر زم برای اولین بار مطرح کرد، می گفت که روح الله زم با وسوسه دیدار با آیت الله سیستانی به نجف رفته و آنجا بازداشت شده است. (متن مصاحبه همسر روح الله زم را اینجا بخوانید). دیدار با آیت الله سیستانی تکذیب شد (جزئیات بیشتر) اما یک موضوع همچنان باقی ماند و آن اینکه آیا در عراق نیروهای امنیتی ایران او را دستگیر کردند یا آنطور که بی بی سی مدعی شده، عراقی ها دست به این کار زدند؟

 

گزارشی درباره همه روش های بازداشت جاسوس ها در جهان

در میانه این گمانه زنی ها، ناگهان نقش سفارت فرانسه نیز برجسته شد و از اینجا بود که پای دیگر بازیگران فیلم جاسوسی زم به میان آمد: شیرین نجفی!

 

دعوا در میان عوامل آمدنیوز: از مازیار تا شیرین نجفی

شیرین نجفی ادمین دوم کانال آمدنیوز برای اولین بار نامش سر زبانها افتاد. او که همراه با روح الله زم به عراق آمده بود، به نقل از راننده سرکرده آمدنیوز مدعی شد که زم به سفارت فرانسه در عراق رفته و دیگر از آنجا بیرون نیامده است (مصاحبه او را اینجا ببینید). بلافاصله پس از این ادعا، سروکله دومین بازیگر این فیلم پیدا شد: مازیار!

 

مازیار که مدعی بود نام بسیاری از هنرمندان، نظامیان و عوامل جاسوسی شبکه آمدنیوز در گوشی تلفن همراه روح الله زم بوده و بنابراین همه این نام ها و ایمیل ها و روابط حالا در اختیار نیروهای امنیتی ایران است، شیرین نجفی را متهم کرد که نفوذی ایران در آمدنیوز بوده و او روح الله زم را به عراق کشانده تا وی را در اختیار نیروهای امنیتی ایران قرار دهد (جزئیات بیشتر).

 

به این ترتیب آمدنیوزی ها که روزگاری با استفاده از عوامل جاسوسی برعلیه ایران مطالبی را منتشر می کردند، حالا انگشت اتهام را متوجه خود کرده و معلوم نیست چطور دو مدیر ارشد آمدنیوز که تا به حال با یکدیگر همکاری می کردند، طی یک هفته، تبدیل به دشمن درجه یک یکدیگر شدند!

 

اما نام های مطرح در میان عوامل آمدنیوز متوقف به شیرین نجفی و مازیار نماند و وفا نیکفر سومین شخصی بود که نامش در رسانه ها به عنوان حامی مالی آمدنیوز مطرح شد! او همان کسی است که روح الله زم پیش از این او را چنین توصیف کرده بود: می‌نشیند پای منقل، ۳۰ گرم می‌کشد و بعد میاد «شر و ور» می‌گوید.

 

وفا نیکفر سعی کرد تا به زعم خود اطلاعاتی تازه از بازداشت روح الله زم ارائه دهد اما روشن بود که او نیز مانند بسیاری دیگر از عوامل این شبکه هیچ اطلاعاتی درباره عملیات دستگیری زم نداشت.

 

بازیگران داخلی آمدنیوز را بشناسید

اما بازیگران این فیلم جنجالی فقط خارج ایران نبودند. در داخل ایران هم یکی یکی نام هایی مطرح می شود که برای عده ای غافلگیرکننده است. یکی از آنها: «محمد حسین رستمی».

 

محمد حسین رستمی در رسانه ها اینگونه توصیف شده است: جوان ۳۴ ساله‌ای با هیبت کاملا حزب‌اللهی بود که چندی قبل خبر بازداشت شوک آورش به اتهام جاسوسی برای اسرائیل رسانه‌ای شد. رستمی بزرگ‌شده شهرری است و با تاسیس وب‌سایت «عماریون» در فضای رسانه‌ای شناخته شد. وی در مصاحبه‌ای پیرامون هدف تاسیس وبسایت عماریون گفته بود: «رسالت اصلی خود را در مبارزه با شیطان بزرگ آمریکای جهان‌خوار می‌دانیم».

 

رستمی که در سایت خود سابقه اتهام زنی به چهره هایی چون محمدجواد ظریف و اسفندیار رحیم مشایی را داشته، سال 96 آنگاه که به نام مدافع حرم به سوریه رفته بود، به جرم جاسوسی برای رژیم صهیونیستی بازداشت شد. آن زمان آمدنیوز اینگونه به بازداشت او واکنش نشان داد: «او با اتهامات واهی به هشت سال زندان محکوم شده است؛ و به خاطر پیگیری یکی از سرداران ارشد سپاه پاسداران به زندان افتاده است. رستمی در پی نزاع‌های متعدد درون قدرت در جمهوری اسلامی و قربانی کردن نیرو‌های بی‌حاشیه و خدوم در ساختار حاکمیت توسط سرداران و نیرو‌های ارشد امنیتی ایران بازداشت شده است». (فیلم اعتراف زم درباره رستمی را از دست ندهید).

 

پای چه کسان دیگری در میان است؟

تا اینجای فیلم زم، آنچه از بازیگرانش می بینیم، نابازیگرانی هستند که برای اولین بار نامشان به گوش می خورد. به جز ضدقهرمان این فیلم که همان روح الله زم است و در سالهای اخیر شهرتی دست و پا کرده، نه شیرین نجفی و وفا نیکفر و مازیار چهره های برجسته ای در میان اپوزسیون هستند و نه محمدحسین رستمی چهره حزب اللهی مطرحی است که برای افکارعمومی شناخته شده باشد.

 

با این حال همه این بازیگرانی که تا به حال شناخته شده اند، گفته اند که در گوشی روح الله زم موسوم به «نیما» نام های بزرگی وجود دارد که به خطر افتاده اند. این نام ها اشاره به کدام شخصیت ها دارند که گفته می شود از بخش های مختلف نظام برای زم اطلاعات می برده اند؟ این را نمی دانیم اما روشن است که هنوز باید منتظر سکانس های جذاب تری از این فیلم سینمایی – جاسوسی باشیم. شاید پای بازیگران مشهورتری به این فیلم باز شود.

منبع: خبرفوری

ارسال نظر
آخرین اخبار