پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

مسئول امنیتی عراق بازداشت زم را در عراق تکذیب کرد

یک مسوول امنیتی در عراق گفت که دستگیری «روح الله زم» سرشبکه سایت معاند و ضد انقلاب «آمد نیوز» در خاک عراق کاملا دروغ و نادرست است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۰ - ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 21
کد خبر: ۲۵۵۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  «محمدجاسم الجویبراوی» در پاسخ به سوال خبرنگار ما تصریح کرد که ادعا‌های روزنامه «فیگارو» فرانسه و دیگر رسانه‌های غربی در خصوص دستگیری زم در داخل خاک عراق صحت ندارد.

 

وی اضافه کرد که هیچ گزارشی دال بر ورود این شخص به داخل خاک عراق وجود ندارد و این ادعا‌ها کاملا نادرست است.

 

پیش‌تر مقامات عراقی، وزارت داخله دولت اقلیم کردستان عراق و حتی دفتر آیت الله سیستانی مرجع عالی عراق در نجف اشرف که برخی مدعی شده بودند زم قصد دیدار با ایشان را داشته است، ادعای حضور زم در عراق (و سپس دستگیری آن از سوی عراق و تحویل آن به ایران) را تکذیب کرده بودند.

 

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در بیانیه در ۲۲ مهرماه ۱۳۹۸ دستگیری روح‌الله زم مسؤول سایت و کانال آمدنیوز که در حدود سه سال فعالیت به ارائه اخبار و تحلیل‌های دروغ، ساخت خبر‌های جعلی و تشویق و تحریک به اعتراض‌های خیابانی و اعمال خشونت می‌پرداخت را اعلام کرد.

 

روزنامه فیگارو برخی رسانه‌های غربی به دنبال این موفقیت امنیتی - اطلاعاتی ایران، کوشیدند که پای عراق را به این موضوع باز کنند.

 

پیشتر رییس کمیسیون امنیت شورای استان نجف در ۲۶ مهرماه ادعا‌های مطرح شده در خصوص دستگیری روح الله زم در این شهر و تحویل آن به مقامات ایرانی را نادرست خواند و آن را تکذیب کرده بود.

 

"جواد الغزالی" گفته بود که آنچه برخی رسانه‌های خارجی درخصوص انجام عملیات دستگیری روح الله زم در نجف و تحویل او به مقامات ایرانی منتشر شده کرده اند، صحت ندارد.

 

وی گفت: در پی انتشار چنین خبری در رسانه‌های خارجی و برخی شبکه‌های اجتماعی داخلی، موضوع را از طریق نهاد‌های امنیتی نجف پیگیری کردیم و مشخص شد که چنین امری واقعیت ندارد و هیچ فردی با تابعیت ایرانی بازداشت نشده است.

 

یک مقام مسوول در دفتر حضرت آیت الله سید علی سیستانی نیز در ۲۴ مهرماه هر گونه ارتباط فردی موسوم به روح الله زم با ایشان و یا دفتر مرجعیت عالی عراق را بی اساس دانست.

 

وی گفت: ادعای منتشر شده در بعضی از رسانه‌ها مبنی بر حضور روح الله زم در دفتر حضرت آیت الله سیستانی و دیدار معظم له با وی کاملاً دروغ وبی اساس است.

 

وی تاکید کرد: نامبرده هیچگاه ارتباطی مستقیم و یا غیر مستقیم با این دفتر نداشته و کسی درخواست ملاقات برای او ننموده و از آمدن و یا نیامدنش به عراق نیز هیچگونه اطلاعی نداریم.

 

وزارت داخله اقلیم کردستان عراق نیز در ۲۵ مهرماه شایعات منتشر شده در خصوص دستگیری فرد موسوم به روح الله زم در شهر اربیل را نادرست خواند و تکذیب کرد و از رسانه‌ها خواست که در نشر اخبار دقت کرده و از انتشار شایعات خودداری کنند.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده