نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ

مسئول امنیتی عراق بازداشت زم را در عراق تکذیب کرد

مسئول امنیتی عراق بازداشت زم را در عراق تکذیب کرد یک مسوول امنیتی در عراق گفت که دستگیری «روح الله زم» سرشبکه سایت معاند و ضد انقلاب «آمد نیوز» در خاک عراق کاملا دروغ و نادرست است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۰ - ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 21
کد خبر: ۲۵۵۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  «محمدجاسم الجویبراوی» در پاسخ به سوال خبرنگار ما تصریح کرد که ادعا‌های روزنامه «فیگارو» فرانسه و دیگر رسانه‌های غربی در خصوص دستگیری زم در داخل خاک عراق صحت ندارد.

 

وی اضافه کرد که هیچ گزارشی دال بر ورود این شخص به داخل خاک عراق وجود ندارد و این ادعا‌ها کاملا نادرست است.

 

پیش‌تر مقامات عراقی، وزارت داخله دولت اقلیم کردستان عراق و حتی دفتر آیت الله سیستانی مرجع عالی عراق در نجف اشرف که برخی مدعی شده بودند زم قصد دیدار با ایشان را داشته است، ادعای حضور زم در عراق (و سپس دستگیری آن از سوی عراق و تحویل آن به ایران) را تکذیب کرده بودند.

 

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در بیانیه در ۲۲ مهرماه ۱۳۹۸ دستگیری روح‌الله زم مسؤول سایت و کانال آمدنیوز که در حدود سه سال فعالیت به ارائه اخبار و تحلیل‌های دروغ، ساخت خبر‌های جعلی و تشویق و تحریک به اعتراض‌های خیابانی و اعمال خشونت می‌پرداخت را اعلام کرد.

 

روزنامه فیگارو برخی رسانه‌های غربی به دنبال این موفقیت امنیتی - اطلاعاتی ایران، کوشیدند که پای عراق را به این موضوع باز کنند.

 

پیشتر رییس کمیسیون امنیت شورای استان نجف در ۲۶ مهرماه ادعا‌های مطرح شده در خصوص دستگیری روح الله زم در این شهر و تحویل آن به مقامات ایرانی را نادرست خواند و آن را تکذیب کرده بود.

 

"جواد الغزالی" گفته بود که آنچه برخی رسانه‌های خارجی درخصوص انجام عملیات دستگیری روح الله زم در نجف و تحویل او به مقامات ایرانی منتشر شده کرده اند، صحت ندارد.

 

وی گفت: در پی انتشار چنین خبری در رسانه‌های خارجی و برخی شبکه‌های اجتماعی داخلی، موضوع را از طریق نهاد‌های امنیتی نجف پیگیری کردیم و مشخص شد که چنین امری واقعیت ندارد و هیچ فردی با تابعیت ایرانی بازداشت نشده است.

 

یک مقام مسوول در دفتر حضرت آیت الله سید علی سیستانی نیز در ۲۴ مهرماه هر گونه ارتباط فردی موسوم به روح الله زم با ایشان و یا دفتر مرجعیت عالی عراق را بی اساس دانست.

 

وی گفت: ادعای منتشر شده در بعضی از رسانه‌ها مبنی بر حضور روح الله زم در دفتر حضرت آیت الله سیستانی و دیدار معظم له با وی کاملاً دروغ وبی اساس است.

 

وی تاکید کرد: نامبرده هیچگاه ارتباطی مستقیم و یا غیر مستقیم با این دفتر نداشته و کسی درخواست ملاقات برای او ننموده و از آمدن و یا نیامدنش به عراق نیز هیچگونه اطلاعی نداریم.

 

وزارت داخله اقلیم کردستان عراق نیز در ۲۵ مهرماه شایعات منتشر شده در خصوص دستگیری فرد موسوم به روح الله زم در شهر اربیل را نادرست خواند و تکذیب کرد و از رسانه‌ها خواست که در نشر اخبار دقت کرده و از انتشار شایعات خودداری کنند.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار