تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

کمک به تامین سرمایه در گردش واحد‌های تولیدی بواسطه سپرده‌گذاری ارزی

کمک به تامین سرمایه در گردش واحد‌های تولیدی بواسطه سپرده‌گذاری ارزی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها به بحث سپرده‌گذاری ارزی به شکل کامل اشاره شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 05
کد خبر: ۲۵۳۳۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، جعفرقادری عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها به بحث سپرده‌گذاری ارزی به شکل کامل اشاره شده تا این امکان فراهم شود که از سپرده‌های ارزی اشخاص به‌عنوان وثیقه تسهیلات اعطایی جهت تأمین سرمایه ثابت و در گردش واحد‌های تولیدی استفاده شود.

 

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه اظهار کرد: بخشی از تقاضا‌هایی که در بازار ارز در شرایط عدم اطمینان وجود دارد به این بازمی‌گردد که مردم نسبت به وضعیت آینده مطمئن نیستند و برای حفظ قدرت خرید سعی می‌کنند به یک شکلی خودشان را در حاشیه امن قرار دهند؛ اینجاست که تقاضا‌های سفته بازی و نوسانات شکل می‌گیرد.

 

قادری در نهایت گفت: باید به گونه‌ای عمل شود که ارز‌ها به سمت‌خانه‌ها نرود بلکه باید این ارز‌ها به سمت سیستم بانکی و سپرده‌گذاری برود تا بتواند به چرخه تولید کمک مثبت و موثر کند و بر این اساس است که در قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها به شکل کامل به بحث سپرده‌گذاری ارزی پرداخته شده است.

 

گفتنی است؛ بر اساس بند ج ماده ۲۹ قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها، مؤسسات اعتباری می‌توانند ضمن پرداخت سود به سپرده‌های ارزی اشخاص از آن به‌عنوان وثیقه تسهیلات اعطائی جهت تأمین سرمایه ثابت و در گردش واحد‌های تولیدی استفاده نمایند. در صورت درخواست سپرده‌گذار، متناسب با بازپرداخت تسهیلات، وثیقه‌های ارزی سرمایه‌گذار نیز مسترد می‌شود. در زمان تسویه اصل و سود سپرده، مؤسسات اعتباری عامل نمی­‌توانند سپرده‌گذار را ملزم به دریافت معادل ریالی اصل و سود سپرده نمایند یا به‌جای ارز دریافت­ شده، سپرده‌گذار را مکلف به دریافت ارز‌های دیگر نمایند./ باشگاه خبرنگاران

کلمات کلیدی: سفته حاشیه ارز
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار