علی باقری: پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی قطعی و قاطع خواهد بود

سرپرست وزارت خارجه ایران گفت: ترور بزدلانه اسماعیل هنیه، مصداق روشن قتل خودسرانه و نقض فاحش حقوق‌بشر است. چنین تعرض و تعدی‌ای به هیچ عنوان نمی‌تواند بدون پاسخ بماند. پاسخ جمهوری اسلامی ایران قطعی و قاطع خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 05
کد خبر: ۲۵۳۳۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «علی باقری» سرپرست وزارت خارجه ایران در جمع سفرا و روسای نمایندگی‌های خارجی مقیم تهران گفت: بی‌تفاوتی در برابر بی‌عدالتی موجب بی‌عملی و انفعال می‌شود و بی‌عملی باعث جری‌تر شدن جنایتکار، و اندکی بعد شاهد عادی‌سازی جنایت و ابتذال شر خواهیم شد.

همه ما وظیفه و مسئولیت اخلاقی داریم در قبال یکی از بدترین شرارت‌های به جای‌مانده از قرن گذشته، یعنی اشغالگری و استعمار خونین سرزمین فلسطین و آوارگی و نسل‌کشی ادامه‌دار یک ملت، سکوت نکنیم.

فاجعه شرم‌آوری که در ۱۰ ماه اخیر در فلسطین اشغالی در جریان است، فقط محصول قساوت و خودبرترپنداری یک موجودیت اشغالگر آپارتاید نیست، بلکه نتیجه «احساس بی‌کیفری» جنایتکارانی است که خود را در هر حالت مستظهر به حمایت بی‌چون و چرای آمریکا و چند کشور غربی دیگر می‌دانند.

جنایت رژیم اشغالگر اسرائیل در ترور اسماعیل هنیه بخشی از پروژه نسل‌کشی فلسطینیان است و لا غیر. جمهوری اسلامی ایران بدون کمترین شکی، باند جنایتکار حاکم بر سرزمین اشغال‌شده فلسطین را مسئول این جنایت می‌داند.

اقدام تروریستی رژیم اسرائیل، ثبات و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی را نشانه گرفته است. این موجودیت بقا و دوام خود را در وجود هرج و مرج و آشوب و جنگ در داخل سرزمین‌های اشغالی و در منطقه پیرامونی تعریف کرده‌است.

مسامحه در برابر اقدامات تروریستی رژیم اسرائیل، موجب بی‌اعتباری همه قواعد و هنجار‌های زیست مسالمت‌آمیز بین‌المللی و نیز قواعد ناظر بر روابط بین‌المللی، در زمان صلح و در زمان منازعه، می‌شود.

ترور بزدلانه اسماعیل هنیه، مصداق روشن قتل خودسرانه و نقض فاحش حقوق‌بشر است. چنین تعرض و تعدی‌ای به هیچ عنوان نمی‌تواند بدون پاسخ بماند. پاسخ جمهوری اسلامی ایران قطعی و قاطع خواهد بود.

متاسفانه شورای امنیت از عمل به وظایفش باز ماند و دلیل امر هم روشن است: حمایت بی‌چون و چرای آمریکا، انگلستان و فرانسه از رژیم اسرائیل که یکی از موانع اصلی کارآمدی سازمان ملل متحد در ۸۰ سال گذشته در رابطه با موضوع اشغال فلسطین بوده است.

احیای امنیت و ثبات پایدار در منطقه غرب آسیا، مستلزم پایان دادن به اشغالگری است. اشغال فلسطین، ریشه و علت تداوم ناامنی و جنگ در منطقه است.

در این ده ماه، همه اهداف مورد حمله رژیم اشغالگر در غزه منحصراً افراد و اشخاص غیر نظامی بوده است. آیا تا کنون یک تانک یا یک هواپیمای نظامی یا یک پایگاه نظامی فلسطینی هدف قرار گرفته است؟ اساساً در این باریکه جز زن و کودک و پیر و انسان‌های بی‌گناه هدف دیگری برای حمله وجود دارد؟

معتقدیم، وجدان آگاه و فطرت بشری انسان‌ها در اقصی نقاط جهان، حامیان این رژیم را وادار به تسلیم در برابر خواست عمومی برای بازخواست جنایات ارتکابی علیه مردم مظلوم فلسطین خواهد نمود. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار