عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

دبیرکل شانگهای: ایران یکی از کشورهای تاثیرگذار در منطقه و جهان است

دبیرکل سازمان شانگهای در دیدار با معاون سیاسی وزیر امور خارجه، ایران را یکی از کشورهای تاثیرگذار در منطقه و جهان خواند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۷ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 06
کد خبر: ۱۷۵۷۸۱

به گزارش راهبرد معاصر «ژانگ مینگ» دبیرکل سازمان همکاری شانگهای امروز (دوشنبه) ۱۵ اسفند ماه با علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار علی باقری سازمان همکاری شانگهای را نهادی برای همکاری کشورهای مستقل و قدرتمند توصیف کرد و افزود: صدای چند جانبه گرایی در مقطع فعلی بیش از هر زمان دیگری در محافل بین‌المللی شنیده می‌شود.

وی افزود: رویکرد چند جانبه گرایی سازمان شانگهای نشان می‌دهد که این سازمان یک نهاد تشریفاتی نیست، بلکه درصدد پاسخگویی به یک نیاز مبرم امنیتی و سیاسی است.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه همچنین اظهار داشت : تفاوت سازمان شانگهای با بسیاری دیگر از سازمان‌های غربی این است که بر پایه تصمیم کشورهای مستقل شکل گرفته و رویکرد احترام به استقلال و حق حاکمیت کشورها را اتخاذ کرده که عدالت پایه است و لذا می‌تواند راه‌حل‌های پایدار برای مسائل و موضوعات بین‌المللی ارائه دهد.

دبیرکل سازمان همکاری شانگهای نیز در این دیدار ضمن تشکر از فراهم شدن فرصت این دیدار گفت: دیدگاه شما در مورد سازمان را کاملا تایید می‌کنم. ایران یکی از کشورهای تاثیرگذار در منطقه و جهان است و در طول سال‌های گذشته همواره حضور فعال در نشست‌های سازمان داشته است.

وی افزود: نگاه ایران به سازمان یک نگاه راهبردی است و به دلیل همین نگاه ما موضوع عضویت ایران در سازمان را با جدیت دنبال کرده‌ایم. این سازمان بستری برای همکاری کشورهای مستقل است و در زمینه‌های سیاسی، امنیتی اقتصادی و فرهنگی تلاش‌های موفقی داشته است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار