کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

دبیرکل شانگهای: ایران یکی از کشورهای تاثیرگذار در منطقه و جهان است

دبیرکل سازمان شانگهای در دیدار با معاون سیاسی وزیر امور خارجه، ایران را یکی از کشورهای تاثیرگذار در منطقه و جهان خواند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۷ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 06
کد خبر: ۱۷۵۷۸۱

به گزارش راهبرد معاصر «ژانگ مینگ» دبیرکل سازمان همکاری شانگهای امروز (دوشنبه) ۱۵ اسفند ماه با علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار علی باقری سازمان همکاری شانگهای را نهادی برای همکاری کشورهای مستقل و قدرتمند توصیف کرد و افزود: صدای چند جانبه گرایی در مقطع فعلی بیش از هر زمان دیگری در محافل بین‌المللی شنیده می‌شود.

وی افزود: رویکرد چند جانبه گرایی سازمان شانگهای نشان می‌دهد که این سازمان یک نهاد تشریفاتی نیست، بلکه درصدد پاسخگویی به یک نیاز مبرم امنیتی و سیاسی است.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه همچنین اظهار داشت : تفاوت سازمان شانگهای با بسیاری دیگر از سازمان‌های غربی این است که بر پایه تصمیم کشورهای مستقل شکل گرفته و رویکرد احترام به استقلال و حق حاکمیت کشورها را اتخاذ کرده که عدالت پایه است و لذا می‌تواند راه‌حل‌های پایدار برای مسائل و موضوعات بین‌المللی ارائه دهد.

دبیرکل سازمان همکاری شانگهای نیز در این دیدار ضمن تشکر از فراهم شدن فرصت این دیدار گفت: دیدگاه شما در مورد سازمان را کاملا تایید می‌کنم. ایران یکی از کشورهای تاثیرگذار در منطقه و جهان است و در طول سال‌های گذشته همواره حضور فعال در نشست‌های سازمان داشته است.

وی افزود: نگاه ایران به سازمان یک نگاه راهبردی است و به دلیل همین نگاه ما موضوع عضویت ایران در سازمان را با جدیت دنبال کرده‌ایم. این سازمان بستری برای همکاری کشورهای مستقل است و در زمینه‌های سیاسی، امنیتی اقتصادی و فرهنگی تلاش‌های موفقی داشته است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر