عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران

دیدار علی باقری با وزیر خارجه ازبکستان

دیدار علی باقری با وزیر خارجه ازبکستان معاون سیاسی وزارت امور خارجه ایران در دیدار با وزیر خارجه ازبکستان برگزاری منظم کمیسیون مشترک اقتصادی و رایزنی‌های سیاسی برای تحقق اهداف اعلامی روسای جمهور و افزایش حجم تجارت به یک میلیارد دلار را ضروری خواند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۷ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 01
کد خبر: ۲۲۶۳۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه که به تاشکند سفر کرد در این سفر با «بختیار سعیداف» وزیر امور خارجه ازبکستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این ملاقات طرفین بر نقش و اراده رؤسای جمهور دو کشور برای توسعه روابط تأکید و ضمن بررسی زمینه‌های همکاری‌ ایران و ازبکستان، چشم‌انداز روابط را روشن و امیدوارکننده ارزیابی کردند.

باقری تأکید کرد: صلح و ثبات منطقه در گرو همکاری و تعامل بوده و پایداری و ماندگاری این صلح، وابسته به تحکیم و در هم تنیدگی مناسبات اقتصادی است.

وی برگزاری منظم کمیسیون مشترک اقتصادی و رایزنی‌های سیاسی برای تحقق اهداف اعلامی توسط روسای جمهوری و افزایش حجم تجارت به یک میلیارد دلار را ضروری خواند.

بختیار سعیداف نیز مشترکات فرهنگی و تاریخی را عامل مهمی برای توسعه روابط در ابعاد مختلف آن خواند و افزود: برنامه اقدام مشترک برای تحقق اهداف اسناد امضا شده در سفر متقابل روسای جمهور در دستورکار ماست و وزارتخانه‌های امور خارجه نقش برجسته‌ای در تحقق اهداف و برنامه‌ها خواهند داشت.

در این ملاقات در خصوص مهمترین مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی تبادل نظر شد و طرفین خواستار توقف کشتار مردم مظلوم غزه شدند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار