ابراز امیدواری روبیو در مورد نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا آغاز مذاکرات مسقط «بعدازظهر شنبه» / «زبان تهدید»، خط قرمز مهم حزب‌الله ادعا‌های رسانه‌ای درباره گفت‌و‌گو پیرامون خلع سلاح را «کذب محض» خواند منبع ایرانی: آمریکا مذاکره غیرمستقیم با ایران را پذیرفته است حماس: غزه نیازمند اقدام فوری جامعه بین‌المللی است واشنگتن: راه‌های بسیاری درباره موضوع ایران داریم، اما «دیپلماسی» با تهران برای ترامپ بسیار مهم است رئیس حشد الشعبی از ارسال «قانون ساختاری» این نهاد به پارلمان برای تصویب نهایی خبر داد ترامپ پس از دستور لغو محدودیت‌های آبی: می‌خواهم از مو‌های زیبایم مراقبت کنم رهبر انصار الله: مسئله اسرا اهمیتی برای نتانیاهو ندارد رئیس‌جمهور لبنان: حزب‌الله در موضوع سلاح‌های خود، «نرمش و انعطاف‌پذیری بالایی» نشان داده سندرز: ترامپ در مورد سومین دوره ریاست جمهوری جدی است اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم عراقچی: روابط ایران و الجزایر مستحکم و ریشه‌دار است لفاظی وزیر دفاع آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر در مورد گفت‌و‌گو‌های تهران و واشنگتن در عمان

وزیر صهیونیست خواستار گرسنگی دادن به یک میلیون فلسطینی شد

یکی از وزیران رژیم اسرائیل برای آزادی اسرای این رژیم از نوار غزه خواستار گرسنگی دادن به یک میلیون فلسطینی شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۱ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 05
کد خبر: ۲۵۳۴۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «بتزلائل اسموتریچ»، وزیر دارای رژیم اسرائیل بعد از ۹ ماه ناکامی این رژیم برای آزادی اسرای خود در نوار غزه، خواستار مجازات جمعی فلسطینیان به منظور برگرداندن این اسرا به خانه‌های خود شد.

رسانه‌های رژیم اسرائیل به نقل از او گزارش داد که وزیر افراطی کابینه نتانیاهو پیشنهاد داد که یک میلیون فلسطینی غزه گرسنه نگه داشته شود تا همه اسرای اسرائیلی آزاد شوند.

این اولین بار نیست که وزرای رژیم اسرائیل خواهان مجازات و نابودی فلسطینیان نوار غزه هستند. پیشتر «آمیخای الیاهو»، وزیر فرهنگ رژیم اسرائیل خواهان استفاده از بمب اتم علیه فلسطینیان شد که واکنش منفی زیادی به دنبال داشت.

از سوی دیگر، رسانه‌های عربی گزارش می‌دهند که هفت تن از نظامیان رژیم اسرائیل در حادثه امنیتی در شهر رفح، واقع درجنوب نوار غزه زخمی شده‌اند که دو تن از آنها حالشان وخیم گزارش شده است.

عدم تحقق اهداف جنگ علیه غزه موجب یأس صهیونیست‌ها شده‌اند و آنها به دنبال اهدافی غیر از اهداف اعلامی هستند که سخنگوی کابینه رژیم صهیونیستی مدعی شد که ارتش این رژیم هرگز از محور فیلادلفیا عقب نشینی خواهد کرد و هرگز به حماس اجازه تسلیح و بازسازی مجدد نیروهایش را نخواهد داد.

این سخنگو ادعا کرد که ارتش رژیم اشغالگر به فشار نظامی (تجاوزات نظامی) بر حماس و فرماندهانش ادامه خواهد داد، زیرا تنها راه برای آزادی گروگان‌ها (اسیران) و تحقق اهداف جنگ خواهد بود. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار