خبر خوش برای بازنشستگان / تاریخ دقیق واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان اعلام شد + جزییات  آخرین قیمت طلا چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ متوسط قیمت مسکن در تهران به متری ۲۲۰ میلیون تومان رسید/ خرید خانه ۵۰ متری در پایتخت حدود ۱۱ میلیارد تومان آب می‌خورد فوق‌العاده ویژه فرهنگیان چقدر است؟ جزئیات پرداخت و برنامه افزایش آغاز واریز حقوق بازنشستگان مهرماه ۱۴۰۵ + جزییات  جزییات ثبت نام متقاضیان افزایش مبلغ کالابرگ آبان ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵

بررسی چالش‌های صنعت پتروشیمی در مجلس

بررسی چالش‌های صنعت پتروشیمی در مجلس نماینده تهران در مجلس با اعلام اینکه طرح‌ها و چالش‌های صنعت پتروشیمی در کمیسیون ویژه حمایت از تولید مجلس بررسی می‌شوند، گفت: محدودیتی برای استفاده از ظرفیت کارشناسان صنعت پتروشیمی نداریم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۴ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 05
کد خبر: ۲۵۳۴۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدمرتضی محمودی امروز (دوشنبه، ۱۵ مرداد) در نشست تخصصی «سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع پتروشیمی» بیان کرد: پتروشیمی از صنایع بزرگ ارزآور کشور است و با توجه بیشتر به این صنعت و تبدیل آن به صنعت مولد مردمی‌ساز، می‌توان اتفاق‌های ارزشمندی را رقم زد.

وی با اشاره به اینکه ۱۴۰۳، سال جهش تولید با مشارکت مردمی نام‌گذاری شده است، تأکید کرد: برای افزایش مشارکت مردمی و تحقق شعار سال باید موانع و ضوابطی که سرعت کار را کاهش می‌دهند، رفع کرد تا توسعه در کشور محقق شود.

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه اعضای کمیسیون ویژه حمایت از تولید در مجلس فردا انتخاب می‌شوند، گفت: در این کمیسیون قرار است طرح‌ها و ایده‌های مهمی در بخش پتروشیمی مطرح و بررسی و برای طرح‌ها و چالش‌هایی که سال‌ها بلاتکلیف بوده‌اند، تصمیم‌گیری شود.

محمودی به تأکیدهای مقام معظم رهبری در زمینه توسعه صنعت پتروشیمی و صنایع تکمیلی اشاره و تصریح کرد: باید چالش‌های این حوزه را با هم‌دلی و هم‌فکری و استفاده از کارشناسان صنایع حل کرد.

وی با بیان اینکه حوزه بازرگانی صنعت پتروشیمی نباید مغفول بماند، افزود: مجلس محدودیتی برای استفاده از ظرفیت کارشناسان صنعت پتروشیمی ندارد و آماده‌ایم نشست‌های تخصصی و کارآمد و منتج به خروجی برای این صنعت را میزبانی کنیم تا موانع تولید رفع و رشد تولید محقق شود.

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: با اعتماد به بخش خصوصی بخش بزرگی از چالش‌های این شرکت حل می‌شود./مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار