پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

۹ خانه واگذارشده به اتباع افغانستانی در تایباد پلمب شد

۹ خانه واگذارشده به اتباع افغانستانی در تایباد پلمب شد فرمانده انتظامی تایباد از پلمب و مهروموم ۹ خانه واگذارشده به اتباع افغانستانی در شهر تایباد خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 10
کد خبر: ۲۵۳۹۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ امیر امیراحمدی در نشست خبری که در فرماندهی انتظامی تایباد برگزار شد، گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۹ خانه واگذارشده به اتباع افغانستانی در شهر تایباد پلمب و مهروموم شده است.

وی افزود: همچنین با تنظیم‌کنندگان قرارداد‌های ملکی و مشاوران املاک که در این موضوع دخیل بوده‌اند، برخورد قانونی شد.

فرمانده انتظامی تایباد ادامه داد: پلمب این خانه‌های واگذارشده به اتباع بیگانه با دستور قضایی انجام می‌شود و ادامه‌دار خواهد بود.

سرهنگ امیراحمدی بیان کرد: طبق دستورالعمل شورای‌عالی امنیت ملی کشور، اسکان و خانه‌گزینی اتباع خارجی مجاز و غیرمجاز در شهر‌های مرزی ممنوع می‌باشد.

این مقام انتظامی اضافه کرد: انشعاب برق خانه‌هایی که به علت واگذاری غیرمجاز به اتباع خارجی مهروموم می‌شوند نیز قطع می‌شود.

فرمانده انتظامی تایباد تصریح کرد: این اقدام همچنین باعث تعدیل قیمت مسکن و جلوگیری از افزایش کاذب اجاره‌بها در شهرستان می‌شود و مردم می‌توانند موارد نقض قانون را به پلیس به شماره ۱۱۰ اعلام کنند.

سرهنگ امیراحمدی خاطرنشان کرد: مشاوران املاک و صاحبان منزل باید از فروش، رهن و اجاره خانه به اتباع بیگانه بپرهیزند. / باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار