حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

بایدن: توافق آتش بس غزه هنوز امکان‌پذیر است

بایدن: توافق آتش بس غزه هنوز امکان‌پذیر است «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا امروز (یکشنبه) با بیان اینکه توافق برای برقراری آتش‌بس در غزه هنوز ممکن است، مدعی شد که تیم او به کار خود در راستای جلوگیری از تشدید تنش‌های منطقه‌ای ادامه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۷ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 11
کد خبر: ۲۵۴۱۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ جو بایدن در مصاحبه با شبکه «سی‌بی‌اس» آمریکا که اولین مصاحبه او پس از پایان دادن به مبارزات خود برای انتخابات ریاست‌جمهوری آتی ایالات متحده بود، درباره توافق آتش‌بس در نوار غزه ادعا کرد: [برقراری آتش‌بس]هنوز ممکن است. طرحی که من تنظیم کردم و مورد تایید گروه هفت، شورای امنیت سازمان ملل متحد و ... است، هنوز کارآمد است.

رئیس‌جمهوری آمریکا همچنین گفت: من و کل تیمم به معنای واقعی کلمه هر روز کار می‌کنیم تا اطمینان یابم که این [جنگ رژیم صهیونیستی]به یک جنگ منطقه‌ای گسترش پیدا نکند.

«نشنال‌نیوز» در این گزارش افزود که به نظر می‌رسد بایدن بر پایان دادن به جنگ غزه متمرکز شده است.

از سوی دیگر، آمریکا، مصر و قطر روز پنجشنبه در بیانیه‌ای از اسرائیل و حماس دعوت کردند تا مذاکرات برقراری آتش‌بس را در ۱۵ اوت (۲۵ مرداد) در دوحه یا قاهره از سر بگیرند.

در این بیانیه آمده است: زمان آن فرا رسیده است که توافق آتش‌بس منعقد شود و گروگان‌ها و زندانیان آزاد شوند. ما سه کشور و تیم‌هایمان به‌طور خستگی‌ناپذیر طی ماه‌ها تلاش کرده‌ایم تا چارچوبی را که اکنون روی میز است، ایجاد کنیم و تنها جزئیات اجرایی آن باقی مانده است.

طبق این گزارش، پیش از انتشار بیانیه مشترک، آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا گفته بود که مذاکرات آتش‌بس در غزه در «مرحله نهایی» خود است.

با این حال، تاکنون مذاکرات میان حماس و اسرائیل با میانجیگری مصر و قطر و مشارکت آمریکا برای برقراری آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا میان دو طرف به هیچ نتیجه‌ای نرسیده است و اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و مذاکره کننده این جنبش برای توافق آتش‌بس، بامداد چهارشنبه ۱۰ مرداد که برای حضور در مراسم تحلیف ریاست جمهوری مسعود پزشکیان رئیس جمهوری جدید ایران به تهران آمده بود، به شهادت رسید. یحیی السنوار پس از ترور شهید هنیه به عنوان رئیس دفتر سیاسی حماس منصوب شد./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار