نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند

عملیات دریایی مشترک اعضای ناتو در دریای بالتیک

گارد مرزی فنلاند امروز (چهارشنبه) اعلام کرد فنلاند، لهستان و کشور‌های بالتیک عملیات مشترک دریایی را با هماهنگی اتحادیه اروپا در دریای بالتیک آغاز کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۴ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 14
کد خبر: ۲۵۴۴۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ گارد مرزی فنلاند در بیانیه‌ای اعلام کرد: «با رهبری گارد مرزی فنلاند، مقامات گارد ساحلی فنلاند در یک عملیات دریایی چند منظوره (MMO) که توسط آژانس مرزی و گارد ساحلی اروپا موسوم به فرانتکس در منطقه دریای بالتیک از ۱۴ اوت تا ۳۰ اکتبر ۲۰۲۴ هماهنگ شده است، شرکت خواهند کرد.»

در این بیانیه آمده است که به غیر از فنلاند، استونی، لتونی، لیتوانی و لهستان به همراه آژانس‌های اتحادیه اروپا، آژانس ایمنی دریایی اروپا (EMSA) و آژانس کنترل ماهیگیری اروپا (EFCA) به این عملیات ملحق شده‌اند.

براساس این بیانیه، هدف از عملیات ۲۰۲۴ ارتقای همکاری بین‌المللی و منطقه‌ای بین مقامات گارد ساحلی در منطقه دریای بالتیک است. این عملیات همچنین با هدف ادغام موثر خدمات آژانس‌های اتحادیه اروپا با توانایی‌های مقامات گارد ساحلی ملی انجام می‌شود.

به گزارش اسپوتنیک، در این بیانیه آمده است، خدمات اتحادیه اروپا همچنین شامل سیستم‌های هوایی بدون سرنشین برای عملیات نظارت دریایی، سیستم‌های مورد استفاده برای نظارت دریایی و خدمات ماهواره‌ای برای ایجاد تصویر موقعیت دریایی است.

فنلاند در کنار لهستان و سه کشور منطقه بالتیک، تازه‌ترین عضو ناتو به شمار می‌رود و بعد از پیوستن به این ائتلاف نظامی که جرقه آن بعد از عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین خورد، مانور‌هایی را با هم‌پیمان‌ها انجام داده و تدابیر مرزی با روسیه را افزایش داده است. فنلاند ۱۳۴۰ کیلومتر مرز مشترک با روسیه دارد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار