دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

رهگیری ۲ بمب‌افکن آمریکا توسط سوخو-۲۷ روسیه

یک فروند سوخو-۲۷ روسیه برای رهگیری دو بمب‌افکن راهبردی آمریکا بر فراز دریای بالتیک به پرواز درآمد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۶ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 24
کد خبر: ۱۸۵۹۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت دفاع روسیه می‌گوید برای رهگیری دو بمب‌افکن استراتژیک نیروی هوایی آمریکا بر فراز دریای بالتیک یک سوخو-۲۷ را به پرواز درآورده است.

تنش بین روسیه و آمریکا در دریای بالتیک چندین سال است که ادامه دارد. موضوع اصلی اختلاف، برخورد‌های مکرر هواپیما‌های جنگی روسیه و آمریکا در منطقه است. ایالات متحده روسیه را به انجام مانور‌های ناامن و غیرحرفه‌ای متهم می‌کند، در حالی که روسیه آمریکا را به نقض حریم هوایی خود متهم می‌کند.

در آوریل ۲۰۱۴ روسیه در پی برگزاری یک همه‌پرسی شبه‌جریزه کریمه را به خاک خود ضمیمه کرد که منجر به افزایش تنش بین روسیه و غرب شد. ایالات متحده و متحدان این کشور در ناتو با افزایش حضور نظامی خود در منطقه از جمله استقرار هواپیما‌های جنگی به کشور‌های بالتیک پاسخ دادند.

از آن زمان تاکنون حوادث متعددی بین هواپیما‌های جنگی روسیه و آمریکا در منطقه رخ داده است. در ژوئن ۲۰۱۷، یک جت جنگنده روسی سوخو-۲۷ یک هواپیمای شناسایی RC-۱۳۵ آمریکا را بر فراز دریای بالتیک رهگیری کرد و تنها در فاصله پنج فوتی هواپیمای آمریکایی قرار داشت.

در نوامبر ۲۰۱۸، یک سوخو-۲۷ روسی نیز یک هواپیمای جاسوسی EP-۳ Aries ایالات متحده را بر فراز دریای سیاه رهگیری کرد و دوباره تنها در چند فوتی هواپیمای ایالات متحده قرار گرفت.

این حوادث نگرانی‌هایی را در مورد احتمال اشتباه محاسباتی یا تصادفی که می‌تواند به درگیری بزرگ‌تر بین روسیه و ایالات متحده تبدیل شود، افزایش داده است. هر دو طرف خواستار گفتگو و ارتباط بیشتر برای جلوگیری از چنین حوادثی در آینده شده‌اند. / فارس

ارسال نظر