حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

تماس ژاپن با وزارت خارجه ایران؛ منطقی باشید!

وزیر خارجه ژاپن همچنین از ایران خواست «از سایر نهاد‌های مرتبطی که بر آنها نفوذ دارد»، بخواهد خویشتنداری کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۶ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 15
کد خبر: ۲۵۴۵۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت خارجه ژاپن امروز پنجشنبه از گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه این کشور یوکو کامیکاوا با سرپرست وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران علی باقری خبر داد.

طبق بیانیه‌ای که روی وبسایت این وزارتخانه قرار گرفته، کامیکاوا در جریان این گفتگو «درباره وضعیت رو به وخامت کنونی در خاورمیانه ابرز نگرانی کرد» و گفت که «تشدید بیشتر وضعیت به نفع منطقه یا جامعه بین‌المللی نخواهد بود و باید تمام تلاش را برای جلوگیری از تشدید بیشتر انجام داد».

او در خصوص اقدام تروریستی اسرائیل در تهران که باعث شهادت اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس شد هم از ایران خواست «به شکلی منطقی پاسخ دهد».

طبق این گزارش، وزیر خارجه ژاپن همچنین از ایران خواست «از سایر نهاد‌های مرتبطی که بر آنها نفوذ دارد»، بخواهد خویشتنداری کنند.

وزیر خارجه ژاپن همچنین خواستار حمایت تهران برای تامین امنیت ژاپنی‌های حاضر در ایران در صورت افزایش تنش‌ها در خاورمیانه شد.

طبق بیانیه توکیو، در این تماس هر دو طرف بر اهمیت صلح و ثبات در منطقه تاکید و توافق کردند که به ارتباطات بین دو کشور ادامه دهند.

طی روز‌های اخیر آمریکا، فرانسه، انگلیس، آلمان و ایتالیا با انتشار بیانیه‌هایی ضمن تاکید بر حمایت خود از اسرائیل و بدون محکوم کردن اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی، از ایران خواسته‌اند تا از هر گونه اقدام نظامی علیه تل‌آویو امتناع کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ناصر کنعانی در واکنش به این بیانیه‌ها تصریح کرده که ایران در دفاع از حاکمیت و امنیت ملی خود قاطع و مصمم است و در استفاده از حقوقش، از کسی اجازه نمی‌گیرد.

وی همچنین گفت که بر اثر بی تفاوتی کشور‌های حامی رژیم اسرائیل، «نسل‌کُشی و جنایات جنگی علیه ملت فلسطین استمرار دارد». / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار