عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور مصر گروسی: اراده سیاسی لازم در تهران و واشنگتن برای حصول توافق وجود دارد منبع مطلع ایرانی: پیشنهاد مکتوب آمریکا بسیار دور از مبنایی منصفانه برای سازش است گردان شهدای الاقصی: تجمع خودرو‌های دشمن در خان‌یونس را هدف قرار دادیم بقائی: گزارش آژانس بزرگنمایی برخی از موارد فنی است / دوگانه رفع تحریم‌ها و توقف غنی‌سازی را نخواهیم پذیرفت دور دوم مذاکرات روسیه و اوکراین امروز در استانبول

سفر وزیران خارجه فرانسه و انگلیس به اراضی اشغالی

وزرای خارجه فرانسه و انگلیس برای «اجتناب از تشدید تنش» به اراضی اشغالی سفر خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۰ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 15
کد خبر: ۲۵۴۶۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ شامگاه پنجشنبه، رسانه‌های صهیونیستی همچون «تایمز آو اسرائیل»، گزارش کردند که «دیوید لمی»، وزیر خارجه انگلیس، «استفان سژورنه»، وزیر خارجه فرانسه فردا (جمعه) به اراضی اشغالی سفر خواهند کرد.

وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که وزرای خارجه فرانسه و بریتانیا فردا به اراضی اشغالی سفر خواهند کرد و با «اسرائیل کاتز» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی دیدار خواهند کرد تا در مورد تلاش‌ها برای جلوگیری از تشدید تنش منطقه گفتگو کنند.

سفر وزرای خارجه انگلیس و فرانسه به اراضی اشغالی و تلاش ادعایی آنها برای «جلوگیری از تشدید تنش در غرب آسیا»، در حالی صورت می‌گیرد که رژیم صهیونیستی با ادامه دادن جنایات خود در غزه و ترور فرمانده ارشد حزب الله لبنان در بیروت، پایتخت لبنان و شهید «اسماعیل هنیه» در تهران، منطقه را به سوی جنگ منطقه‌ای سوق داده است.

تایمز آو اسرائیل در گزارش خود نوشت: «در نشست سه جانبه کاتز، لمی و سژورنه، تلاش‌ها برای دستیابی به توافق تبادل اسرا را مورد بررسی قرار دهد و کاتز قرار است روی نیاز برای اعمال تحریم‌های شدید علیه ایران به بهانه برنامه هسته‌ای، موشکی و پهپادی این کشور و اعلام کردن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بعنوان یک سازمان تروریستی پافشاری کند.»

تاکنون، وزارت خارجه انگلیس و فرانسه اخبار منتشر شده از سوی رسانه‌های صهیونیستی را تایید نکرده‌اند، اما پیشتر «اسکای نیوز» به نقل از یک منبع دیپلماتیک از سفر وزیر خارجه انگلیس به اراضی اشغالی خبر داد.

وزارت خارجه انگلیس نیز در بیانیه‌ای جداگانه اعلام کرده است که وزیر خارجه این کشور، از شرکای انگلیس در منطقه می‌خواهد تا «صلح» را انتخاب کنند.

همانطور که پیشتر ذکر شد، پس از ترور و شهادت اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی گروه فلسطینی حماس در ۳۱ ژوئیه (۱۰ مرداد) در تهران و همچنین شهادت فؤاد شکر، فرمانده ارشد حزب‌الله در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به حومه جنوبی بیروت در ۳۰ ژوئیه (۹ مرداد)، تنش‌ها در غرب آسیا افزایش یافته است و رژیم صهیونیستی عامل مستقیم شرایط کنونی در منطقه است.

ایران و حماس، رژیم صهیونیستی را عامل ترور هنیه می‌دانند و گفته‌اند که به این اقدام جنایتکارانه پاسخ خواهند داد.

در همین راستا، کاظم غریب آبادی، معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر ایران با تاکید بر اینکه «بدون شک، جنایت شنیع ترور مهمان بلند پایه و رسمی دولت جمهوری اسلامی ایران در تهران، نقض آشکار حقوق بین‌الملل، منشور ملل متحد و حقوق بین‌المللی بشر محسوب می‌شود» خاطرنشان کرده بود: این اقدام، همچنین مسئولیت قطعی رژیم جنایتکار صهیونیستی و همچنین حق ذاتی جمهوری اسلامی ایران بر دفاع مشروع، به موجب ماده ۵۱ منشور سازمان ملل را در پی دارد.

وی تصریح کرده بود: این جنایت تروریستی از یک سو مصداق روشن «قتل خودسرانه» و «اعدام فراقضایی» است که نقض اساسی‌ترین حق بشر، یعنی حق حیات به شمار می‌آید که در چارچوب اسناد بین المللی و لازم‌الاجرای حقوق بشری، از جمله ماده ۶ میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی به‌عنوان حق غیرقابل تعلیق شناسایی شده است و نقض آن، به بیان دیوان بین‌المللی دادگستری حتی در شرایط مخاصمات مسلحانه نیز ممنوع می‌باشد.

به گفته غریب آبادی، «این جنایت تروریستی که رهبر سیاسی یک جنبش مقاومت شناخته شده و محبوب فلسطینی را هدف قرار داده، نقض آشکار ماده ۴۸ پروتکل الحاقی اول کنوانسیون ژنو ناظر بر ممنوعیت مطلق حمله به اهداف و اموال و افراد غیر نظامی را نیز در پی دارد.»/ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار