استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق

مشاهده حیوانی نادر و زیبا برای اولین بار در خراسان + عکس

مشاهده حیوانی نادر و زیبا برای اولین بار در خراسان + عکس رئیس نمایندگی حفاظت محیط زیست شهرستان خوسف از مشاهده کفتار راه‌راه برای نخستین بار در حوزه حیات وحش این شهرستان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۶ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 17
کد خبر: ۲۵۴۶۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد دادی رئیس نمایندگی حفاظت محیط زیست شهرستان خوسف در استان خراسان جنوبی با اعلام مشاهده کفتار راه‌راه در حوزه این شهرستان اظهار داشت‌: تعدادی از عکاسان حیات وحش استان (بهزاد نخعی، امیرحسین توحیدی، سجاد نخعی و اسحاق شرفی) پس از هفته‌ها تلاش توانستند از این گونه زیبا و منحصر به فرد برای اولین بار در حوزه شهرستان خوسف تصویربرداری کنند.

وی گفت: تا به حال گزارش مستندی مبنی بر حضور این نوع حیوان در این شهرستان منتشر نشده و این مشاهده و مستندسازی برای اولین بار صورت می‌پذیرد. کفتار راه‌راه در لیست سرخ جهانی (IUCN) و در طبقه در شرف تهدید واقع شده است.

مشاهده حیوانی نادر و زیبا برای اولین بار در خراسان + عکس

رئیس نمایندگی حفاظت محیط زیست شهرستان خوسف ضمن قدردانی از زحمات شبانه‌روزی علاقه‌مندان طبیعت در ثبت و ضبط تصاویر و حفاظت از تمامی گونه‌های جانوری و گیاهی شهرستان افزود: تصاویر و فیلم‌های تهیه‌شده از کفتار به همراه مختصات و موقعیت جغرافیایی، زمان و تاریخ دقیق ثبت تصاویر در بررسی‌ها و پژوهش‌های آتی این گونه جانوری مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

دادی افزود: سیستم گوارش این جانوران دارای مایعات اسیدی مختلفی است که به آنها این امکان را می‌دهد که تمام شکار خود از جمله پوست، دندان، شاخ، استخوان‌ها و حتی سُم‌ها را بخورند و گوارش کنند.

وی با اشاره به اینکه کفتار بیشتر شبگرد است، اما گاهی اوقات اول صبح و دم غروب هم دیده می‌شود و این حیوان اغلب به صورت تنها و گاهی هم با خانواده زندگی می‌کند یادآور شد: کفتار‌ها به عنوان لاشه‌خواران طبیعی، نقش بسزایی در پاکسازی طبیعت از انواع آلودگی‌ها و پیشگیری از شیوع انواع بیماری‌های خطرناک حیات‌وحش و بیماری‌های مشترک بین حیوانات وحشی با دام و انسان دارند.

رئیس نمایندگی حفاظت محیط زیست شهرستان خوسف اظهار داشت: در ۲ سال گذشته پس از گونه‌های منحصر به فرد گربه وحشی، گربه شنی، شاه روباه، سمور سنگی، لاک‌پشت آلبینو و میگوی کله وزغی، کفتار راه‌راه ایرانی هفتمین گونه ارزشمندی است که در حوزه شهرستان خوسف ثبت و تصویربرداری شده است. /تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار