ادعای معاون ترامپ: دلایلی داریم که ایران به دنبال سلاح هسته‌ای است روبیو: مذاکرات پنج‌شنبه بر مسأله‌ای هسته‌ای متمرکز خواهد بود عراقچی و البوسعیدی در ژنو دیدار کردند سفیر جدید ایران در لبنان به زودی عازم بیروت می‌شود / سوابق محمدرضا رئوف شیبانی آکسیوس: واشنگتن خواهان توافق هسته‌ای دائمی با ایران است درگیری گارد ساحلی کوبا با یک قایق آمریکایی با ۴ کشته پایان یافت هلند پرواز‌های خود به سرزمین‌های اشغالی را متوقف کرد البرادعی: جنگ با ایران هزینه‌های وحشتناکی خواهد داشت وزرای خارجه ایران و عمان امشب در ژنو رایزنی می‌کنند آکسیوس: ترامپ با زلنسکی تلفنی گفت‌و‌گو کرد عراقچی: معتقدم فردا در ژنو امکانی برای رسیدن به توافق وجود دارد / ما عمداً برد موشک‌های خود را به ۲۰۰۰ کیلومتر محدود کرده‌ایم؛ این فقط برای دفاع از خودمان است هواپیمای نظامی آمریکا دچار حادثه شد/ زخمی شدن ۵ سرنشین آن فایننشال تایمز: سقف توان آمریکا برای حمله شدید به ایران ۵ روز است افزودن نام چند فرد، نهاد و کشتی به فهرست تحریم‌های ضدایرانی ایالات متحده سناتور آمریکایی: توافق با تهران امکان‌پذیر است

بیانیه سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن در خصوص ادعای اختلاف نظر بر سر نحوه پاسخ به اسرائیل

سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن طی بیانیه‌ای ادعای روزنامه تلگراف انگلیس مبنی بر اختلاف بین مقامات عالی رتبه کشورمان در موضوع انتقام از رژیم صهیونیستی درپی ترور «اسماعیل هنیه» در تهران را بی‌اساس خواند و آن را فاقد هرگونه مدرک و دلیل دانست.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۹ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 17
کد خبر: ۲۵۴۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سفارت کشورمان این ادعا را که علاوه بر این رسانه انگلیسی در رسانه‌های معاند نیز منتشر شده است تلاشی برای عملیات روانی علیه جمهوری اسلامی ایران توصیف کرد.

در بیانیه سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن همچنین آمده است: ترور اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران، نقض قوانین بین المللی بشمار می‌رود و جمهوری اسلامی ایران حق دارد از حاکمیت خود دفاع کند و حق هرگونه اقدام در پاسخ به این عمل را مطابق قوانین بین المللی دارد.

این بیانیه می‌افزاید: در خصوص نحوه پاسخ به این اقدام تروریستی نه تنها مقامات عالی رتبه تصمیم گیرنده در جمهوری اسلامی ایران با هم متحد هستند، بلکه اجماع قوی در نیاز به یک پاسخ محکم نیز وجود دارد.

سفارت کشورمان تصریح کرد: رئیس جمهوری به عنوان رئیس شورای عالی امنیت ملی به‌طور روشن این موضوع را در گفتگو‌های خود با مقامات اروپایی بیان کرده است.

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و مذاکره کننده این جنبش برای توافق آتش بس، بامداد چهارشنبه ۱۰ مرداد که برای حضور در مراسم تحلیف ریاست جمهوری دکتر مسعود پزشکیان به تهران آمده بود، به شهادت رسید.

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری در پیامی در واکنش به شهادت هنیه گفت: جمهوری اسلامی ایران در پاسداری از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی و عزت و اعتبار خود کوتاهی نخواهد کرد و رژیم صهیونیستی به زودی نتایج اقدام بزدلانه و تروریستی خود را خواهد دید. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار