قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

نماینده مجلس: اعضای گروهک تروریستی منافقین باید پاسخگوی ملت ایران باشند

نماینده مردم تهران با اشاره به اینکه برگزاری دادگاه محاکمه اعضای گروهک تروریستی منافقین کاملا قانونی است گفت: این جنایتکاران باید پاسخگوی ملت ایران باشند و امیدوارم قوه قضاییه با قاطعیت این موضوع را دنبال و رسیدگی کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۴ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 19
کد خبر: ۲۵۴۸۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ پیمان فلسفی با اشاره به برگزاری دادگاه منافقین بیان کرد: گروهک تروریستی منافقین طی سال‌های بعد از انقلاب ظلم بسیاری را بر مردم ایران روا داشتند و با ترور‌های ناجوانمردانه خون‌های ناحقی را بر زمین ریختند.

نماینده مردم اسلامشهر، پردیس، تهران، ری و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی گفت: منافقین ترور‌های کور زیاد را انجام دادند، شخصیت‌های برجسته‌ای را از ما گرفتند و مردم متدین و دین‌مدار ما را مورد تهدید و هجمه قرار دادند.

وی گفت: دادگاه محاکمه اعضای گروهک تروریستی منافقین باید به این جرایم رسیدگی کند و کسانی که مسبب ظلم به مردم شریف کشورمان بودند باید پاسخگو باشند.

فلسفی اذعان کرد: برگزاری دادگاه محاکمه اعضای گروهک تروریستی کاملا قانونی است و کسانی که در ترور مردم مظلوم کشورمان دخیل بودند باید مجازات شوند. در این دادگاه حق داشتن وکیل به اعضای این گروهک تروریستی داده شده است و بعد از صدور رای دادگاه برخورد قضایی مناسب نیز با آنان صورت خواهد گرفت.

نماینده مجلس دوازدهم گفت: منافقین به راحتی در کشورهای دیگر زندگی و تردد می‌کنند در حالی که مجرم هستند و هر کدام از جرائم آنان مجازات‌های خاصی دارد. این جنایتکاران باید پاسخگوی ملت ایران باشند و امیدوارم قوه قضاییه با قاطعیت این موضوع را دنبال و رسیدگی کند.

پانزدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی، روز سه‌شنبه (۱۹ تیرماه) در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی حجت‌الاسلام والمسلمین دهقانی و مستشاران دادگاه مرتضی تورک و امین ناصری و همچنین وزیری، نماینده دادستان در مجتمع قضایی امام خمینی (ره) به‌صورت علنی برگزار شد./میزان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار