پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست

عراقچی در محل کار خود حضور یافت

عراقچی در محل کار خود حضور یافت متعاقب رای اعتماد مجلس شورای اسلامی به سیدعباس عراقچی بعنوان وزیر امور خارجه دولت چهاردهم جمهوری اسلامی ایران، وی عصر امروز در محل کار خود در وزارت امور خارجه حضور یافت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۴ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 21
کد خبر: ۲۵۵۱۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ عراقچی در بدو ورود در محل یادمان شهدای وزارت امور خارجه حاضر شد و ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهیدان و قرائت فاتحه، با آرمان‌های بلند شهیدان تجدید میثاق نمود.

پس از آن اولین جلسه شورای معاونین وزارت امور خارجه پس از کسب رای اعتماد نمایندگان ملت، به ریاست عراقچی در محل این وزارت برگزار شد.

عراقچی در این جلسه ضمن تجلیل از شهیدان والامقام رئیسی و امیرعبداللهیان، آنان را شهدای خدمت به ملت و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران توصیف کرد و گفت آنان اجر خدمت خالصانه خود به ملت و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را از خداوند بزرگ دریافت کرده و به فیض عظیم شهادت نائل آمده‌اند.

عراقچی مسئولیت‌ها را زودگذر، اما فرصتی از سوی خداوند سبحان برای خدمت دانست و با اشاره به فرصت‌ها و نیز چالش‌ها در شرایط کنونی منطقه‌ای و بین‌المللی، و با توجه به انتظارات به حق رهبری معظم انقلاب، رئیس جمهور و ملت بزرگ و قدرشناس ایران از وزارت امورخارجه گفت؛ لازمست با تلاش جمعی و حداکثری، پاسخ درخوری به این انتظارات و امیدواری‌ها بدهیم و نقش شایسته و مؤثر وزارت امور خارجه را در پیشبرد حداکثری امور و توفیق کشور در حوزه‌های مختلف بخوبی ایفا نماییم.

وزیر امور خارجه کشورمان پس از شنیدن دیدگاه‌های معاونین در خصوص برنامه‌های دیپلماتیک پیش رو، توصیه‌های کاری لازم را ارائه نمود و از معاونین وزیر خواست بدون کمترین وقفه امور مربوطه را با کمک همه مدیران و همکاران با جدیت و دقت دنبال نمایند.

عراقچی از تلاش‌های مجدانه علی باقری در دوران سرپرستی وزارت امور خارجه و نیز معاونین و مدیران و همکاران این وزارت خانه بویژه در دوره پس از شهادت رئیس جمهور و وزیر امور خارجه تشکر و قدردانی کرد.

در ابتدای این جلسه علی باقری سرپرست سابق وزارت امور خارجه ضمن خیرمقدم به عراقچی، اعتماد رهبری معظم انقلاب، رئیس جمهور محترم و نمایندگان ملت ایران به عراقچی بعنوان وزیر امور خارجه را به وی تبریک گفت و از خداوند متعال برای وی در انجام موفقیت‌آمیز این مسئولیت خطیر، موفقیت مسئلت کرد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار