احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک

نماینده مجلس: قوه قضاییه به صورت جدی با فساد برخورد کرده و مماشات نمی‌کند

نماینده مجلس: قوه قضاییه به صورت جدی با فساد برخورد کرده و مماشات نمی‌کند نماینده مردم آوج و بوئین زهرا در مجلس با بیان اینکه قوه قضاییه به صورت جدی با فساد برخورد کرده است گفت: می‌توانیم با قانون‌گذاری از وقوع بسیاری از مفاسد پیشگیری کنیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 22
کد خبر: ۲۵۵۱۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ روح الله عباسپور ضمن اشاره به رویکرد دستگاه قضا در مبارزه با فساد بیان کرد: از زمانی که شهید رئیسی در راس قوه قضاییه قرار گرفت مبارزه با فساد تبدیل به یک حرکت جدی شد و بعد از ریاست حجت الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای نه تنها این روند کند نشد بلکه جهش بهتری در این باره به وجود آمد.

نماینده مردم آوج و بوئین زهرا در مجلس افزود: قوه قضاییه به صورت جدی با فساد برخورد کرده و مماشات نکرده است اما باید توجه کنیم مبارزه با مفاسد فقط برعهده دستگاه قضا نیست و دستگاه‌های دیگر نیز باید پای کار باشند.

وی ادامه داد: ما باید در مجلس قوانین و مقرراتی را وضع کنیم که سوء‌استفاده‌های اقتصادی مثل حقوق‌های نجومی به وجود نیاید. ما می‌توانیم با قانون‌گذاری از وقوع بسیاری از جرائم و فسادها پیشگیری کنیم. در این زمینه اقدامات خوبی در مجلس یازدهم انجام شده است و در مجلس دوازدهم نیز ادامه خواهد داشت.

عباسپور با تاکید بر هوشمند کردن و گسترش دولت الکترونیک گفت: این اقدامات می‌تواند از امضای طلایی، رانت و فساد جلوگیری کند. مجلس نیز باید در نقش نظارتی خود همچون عقاب بالای سر عوامل اجرایی حاضر و ظاهر شود و نقش خود را در قالب دیوان محاسبات، اصل ۴۴ قانون اساسی، اصل ۹۰ یا کمیسیون‌ها به درستی انجام دهد. 

این نماینده مجلس ضمن قدردانی از اقدامات دستگاه قضا در مبارزه با فساد اظهار داشت: با حضور حجت الاسلام و المسلمین محسنی‌اژه‌ای تعامل دستگاه قضا با قوای مجریه و مقننه خیلی خوب شده است./میزان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار