زندان‌ها وضعیت خوبی ندارند/ مجلس مراقب باشد نقش نظارتی‌اش فراموش نشود-راهبرد معاصر
عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز
نقد علی در موافقت با وزیر پیشنهادی دادگستری:

زندان‌ها وضعیت خوبی ندارند/ مجلس مراقب باشد نقش نظارتی‌اش فراموش نشود

نماینده خمینی شهر گفت: اوضاع زندان‌ها از حیث تراکم و ارائه خدمات اصلاً خوب نیست، لذا در رسیدگی به وضعیت آن اهتمام لازم را داشته باشید.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۱ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 19
کد خبر: ۲۵۴۸۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد تقی نقدعلی نماینده موافق وزیر پیشنهادی دادگستری در صحن علنی مجلس اظهار کرد: تعامل بین مجلس و دولت به این معنا نیست که همه کابینه پیشنهادی رای بیاورند و اگر این چنین باشد در یک جلسه نیم ساعته کار تمام می‌کنیم. بلکه اتفاقاً تعامل و صداقت این است که تک تک گزینه‌ها را با دقت بررسی کنیم.

وی گفت: ما با ۲۲۰ امضا آقای رئیسی را برای ریاست جمهوری دعوت کردیم، اما شاهد این بودیم که برخی وزرای ایشان که رای آوردند دیگر خدا را هم بنده نبودند تا جواب تلفن شما را هم به زور می‌دادند.

نقد علی تاکید کرد: مجلس باید مواظب باشد که نقش نظارتی اش فراموش نشود، اما برخی دوستان گویا فراموش کردند که قوه مقننه نقش ناظر بر قوه مجریه را دارد. 

نماینده موافق وزیر پیشنهادی دادگستری گفت: ۵۰ درصد رضایتمندی و یا نارضایتی مردم ناشی از عملکرد قوه قضاییه است و در طی ۴ سال مجلس یازدهم تعامل بین قوه مقننه و قوه قضاییه نسبت به دوره‌های قبل مثال زدنی است. 

وی ادامه داد: بر اساس اصل ۱۶۰ قانون اساسی رئیس قوه قضاییه است که گزینه وزارت دادگستری را معرفی می‌کند و اعتماد رئیس این قوه به آقای رحیمی بسیار ارزشمند است. 

نقد علی خطاب به گزینه پیشنهادی وزارت دادگستری تاکید کرد: اگر بیان ریاست محترم جمهور را نگاه کنید عمده تکیده ایشان بر برنامه هفتم توسعه است. ما در قانون نحوه اجرای اصل ۱۶۰ قانون اساسی بنابر گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس چند نکته داریم که درد دل نمایندگان است. در ماده پنج این قانون وزارت دادگستری مکلف شده است که اسناد مربوطه را از قاضی پرونده بگیرد و در اختیار نمایندگان قرار دهد. در تبصره این ماده برخی موارد استثنا شده است، اما در این قانون ابهام و نارضایتی وجود دارد لذا اصلاح این قانون را در دستور کار خود قرار دهید. 

نماینده مردم خمینی شهر گفت: بحث واگذاری اراضی ملی و شخصی از تکالیف وزارت دادگستری است تضمین آیین نامه آن نیز بر عهده این وزارتخانه است. 

وی ادامه داد: قوه قضاییه در موارد مهم مکلف است با همکاری وزارت دادگستری و امور خارجه در رسیدگی به جرایم علیه حقوق بشر از جمله نسل کشی و جنایت علیه بشریت و تروریسم اقدامات حقوقی لازم را به عمل آورد و این تکلیف مهم بخشی از وظایف وزارت دادگستری است چرا که رژیم صهیونیستی جنایتکار اسماعیل هنیه مهمان عزیز ما را در خانه ما به قتل رساند.

نماینده مردم خمینی شهر گفت: اوضاع زندان‌ها از حیث تراکم و ارائه خدمات اصلاً خوب نیست و چند روز قبل ملاحظه کردید که رئیس قوه قضاییه شخصی که سالیان سال در حبس بود را برای عفو صحبت کرد. تقاضا دارم نسبت به این امر اهتمام لازم داشته باشید./باشگاه خبرنگاران

کلمات کلیدی: قوه قضاییه مجلس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده