ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک
استاد دانشگاه مسکو:

آمریکا آماده است تا سه جنگ را همزمان به راه بیندازد

آمریکا آماده است تا سه جنگ را همزمان به راه بیندازد به گفته استاد دانشگاه مسکو آمریکا برای حفظ نفوذ خود مجبور به راه اندازی جنگ در نقاط مختلف جهان و انداختن هزینه آن بر دوش اروپاست.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 24
کد خبر: ۲۵۵۳۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، استراتژیست‌های آمریکایی در حال آماده سازی دولت برای به راه انداختن سه جنگ به طور همزمان - در اوکراین، خاورمیانه و تایوان هستند و اروپا به منبعی برای تامین هزینه کمپین‌های نظامی طولانی مدت آمریکا تبدیل خواهد شد.

 

به گزارش پولایت نویگیتر PolitNavigator، آندری مارتینکین، دانشیار گروه تاریخ و روابط بین‌الملل دانشگاه دولتی مسکو در سواستوپل، در پخش برنامه "اولین سواستوپل" اظهار داشت: آخرین گزارش شرکت رَند RAND به وضوح موضع ایالات متحده را مشخص می‌کند: آنها باید برای یک جنگ طولانی مدت در سه جهت آماده شوند. علاوه بر این، تحلیلگران به وضوح اعلام کردند که باید سه جنگ وجود داشته باشد که ایالات متحده با دستان خود با متحدانش به راه بیندازد و این بدان معناست که جنگ برای مدت طولانی در اوکراین، خاورمیانه و خاور دور، یعنی در چین و تایوان ادامه خواهد داشت.

 

به گفته این کارشناس، ایالات متحده در حال از دست دادن نفوذ خود در جهان است، اقتصاد نیاز به سازماندهی مجدد دارد و برای این کار به منابع نیاز است و منابع باید از اروپا تهیه شود. برای این کار باید زمینه‌های بی‌ثباتی ترتیب داده شود تا تجارت رقبای آمریکایی در عرصه بین‌المللی مختل شود و در این زمان قدرت آمریکا باز می گردد.»

 

مارتینکین معتقد است هر کسی که در آمریکا رئیس جمهور شود باز هم ایالات متحده به سیاست تحریک اوکراین علیه روسیه ادامه خواهد داد و این تا زمانی خواهد بود که اوکراین به هر شکلی وجود داشته باشد. اگر تکه‌ای از اوکراین وجود داشته باشد، تکه‌ای از اوکراین را تحریک خواهند کرد. زیرا اوکراین، حتی کوچک برای درگیر کردن روسیه و کشور‌های حوزه بالکان و رسیدن امریکا به مقاصد خود کافیست.

 

تا زمانی که روسیه اجازه دهد اوکراین می‌تواند به عنوان یک ضد روسیه مورد استفاده قرار گیرد و سیاست‌های آمریکا را اجرایی کند./ باشگاه خبرنگاران

کلمات کلیدی: آمریکا جنگ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار