شیوه ابتکاری حماس در تحویل اجساد ۴ اسراییلی + تصاویر وال‌استریت‌ژورنال: نشست ریاض حامل پیام ناگوار برای غرب است ترامپ هفته آینده با ماکرون و استارمر در آمریکا دیدار می‌کند گفتگوی تلفنی نخست وزیران عراق و لبنان در مورد تحولات منطقه برخورد دو هواپیمای کوچک در آریزونا یک کشته بر جای گذاشت حماس: شروط اسرائیل برای مرحله دوم توافق آتش‌بس کاملاً مردود است ترامپ: زلنسکی دیکتاتور است لاوروف: در آینده نزدیک تماس سطح بالا با سوریه خواهیم داشت امیر قطر در دیدار با رهبر انقلاب: هیچ‌گاه ایستادگی جنابعالی در کنار مردم فلسطین فراموش نخواهد شد پوتین نتایج مذاکرات با آمریکا را مثبت ارزیابی کرد آموزش سربازان انگلیسی در رومانی برای اعزام به اوکراین پیام مقتدی صدر به اردن و مصر در مورد کوچ اجباری فلسطینی‌ها میزبانی پزشکیان از امیر قطر تشکیلات خودگردان درباره اشغال نوار غزه هشدار داد حماس: برای اجرای مراحل دوم و سوم و توافق آتش‌بس آمادگی داریم

اختلاس ۲.۵ میلیون دلاری مقام اوکراینی

دادستان کل اوکراین اعلام کرد که مشاور سابق رئیس‌جمهور این کشور به جرم اختلاس ۲.۵ میلیون دلاری از شرکت راه‌آهن اوکراین، بازداشت شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 02
کد خبر: ۲۳۴۴۱۴

به گزارش راهبرد معاصر. دادستانی اوکراین از دستگیری گروهی به رهبری مشاور سابق دفتر ولادیمیر زلنسکی به اتهام اختلاس ۲.۵ میلیون دلاری خبر داد.

 

به گزارش خبرگزاری ریانووستی، هنگام خرید ترانسفورماتور برای راه آهن اوکراین این اختلاس صورت گرفته است. بر اساس اطلاعات منتشر شده از دادستان کل اوکراین در ژوئن تا دسامبر ۲۰۲۲، مشاور زلنسکی از طریق مقاماتی که بر راه آهن اوکراین نظارت می‌کردند، یک شرکت از پیش تعیین شده را به عنوان تامین کننده ترانسفورماتور‌های برق انتخاب کرد و با هزینه‌های زیاد و خارج از عرفی که انجام داد، این اختلاس صورت گرفت.

 

دفتر دادستان کل فاش کرد که ترانسفورماتور‌ها از طریق یک شرکت واسطه از یک سازنده که بخشی از آن متعلق به اشخاص حقوقی روس است خریداری و سپس با قیمتی دو برابر بیشتر به راه آهن اوکراین فروخته شده است. مدعی العموم افزود: سرکرده، همساز و دو نفر از اعضای این گروه دستگیر شدند و یک پرونده کیفری با موضوع اختلاس و سوء استفاده از مناصب رسمی تشکیل شد که مجازات آن حبس برای یک دوره ۳ ساله است.

 

دادستانی کل نام مشاور سابق دفتر زلنسکی را فاش نکرد، اما الکسی گونچارنکو، یکی از اعضای پارلمان اوکراین در کانال تلگرامی خود نوشت که صحبت‌ها در مورد آرتیوم شیلو است. او از سال ۲۰۱۲ در سرویس امنیت دولتی اوکراین کار می‌کرد و در سال ۲۰۱۷ اخراج شد و پس از آن به مدت یک سال در ۲۰۲۱ به عنوان مشاور در دفتر زلنسکی کار کرد.

 

زلنسکی پیش از این تعدادی از مشاوران و دستیاران خود از جمله سرگئی شفیر، کارگردان و موسس استودیو کوارتال-۹۵ را اخراج کرده بود. در همین رابطه، سرگئی نیکیفوروف، سخنگوی مطبوعاتی زلنسکی ادعا کرد که تغییر در دفتر زلنسکی به دلیل سیاست بهینه سازی ساختار اداری انجام شده است./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار