زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

هشدار زلنسکی درباره سرنوشت شوم اوکراین بدون کمک کنگره آمریکا

رییس جمهور اوکراین با هشدار تند به آمریکا، گفت که کی‌یف بدون کمک حیاتی واشنگتن که در کنگره مسدود شده، در خطر شکست مقابل روسیه قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۷ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 08
کد خبر: ۲۳۵۲۶۶

به گزارش راهبرد معاصر.ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین با اشاره به نیاز حیاتی این کشور به کمک بلاتکلیفی که در کنگره آمریکا مسدود مانده است، گفت که در صورت عدم تصویب این بسته کمکی، اوکراین در جنگ با روسیه شکست خواهد خورد.

 

زلنسکی با تاکید بر نقش حیاتی کمک آمریکا برای اوکراین در دفاع از خود، گفت: اگر کنگره به اوکراین کمک نکند، جنگ را خواهد باخت.

 

وی اهمیت حمایت کنگره آمریکا را بسیار چشمگیر خواند و گفت که بدون این حمایت، اوکراین برای غلبه بر روسیه یا حتی حفظ حاکمیتش، به تقلا خواهد افتاد. اظهارات زلنسکی در بحبوحه تلاش‌های جاری به منظور تصویب لایحه کمک ۶۰ میلیارد دلاری کاخ سفید برای اوکراین مطرح شده است؛ لایحه‌ای که به دلیل مناقشات حزبی در کنگره آمریکا بلاتکلیف مانده است.

 

زلنسکی همچنین با اشاره به پیامدهای گسترده‌تر شکست احتمالی اوکراین، مدعی شد که شکست کی‌یف، مسکو را برای گسترش آنچه «تجاوزات روسیه خوانده است، جسورتر خواهد کرد و احتمال استفاده از تهدید هسته‌ای برای هراساندن کشورهای غربی را افزایش می‌دهد.»

 

اضطراری بودن شرایط اوکراین با آگاهی از پیشروی‌های اخیر ارتش روسیه از جمله در مجاورت شهر راهبردی «چاسیف یار» در شرق دونتسک، بیش از پیش برجسته می‌شود./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر