پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

انهدام باند ۹ نفره موبایل‌قاپان در تهران

انهدام باند ۹ نفره موبایل‌قاپان در تهران رئیس پلیس پیشگیری تهران از دستگیری باند ۹ نفره سارقان که اقدام به سرقت موبایل و قاپ زنی از شهروندان می‌کردند، خبر داد و گفت: تاکنون ۲۰ نفر از شکات شناسایی شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۲ - ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 04
کد خبر: ۲۶۴۸۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار "علی قاسم پور" گفت: در پی اجرای طرح مبارزه با قاپ زنی تیم عملیاتی کلانتری ۱۰۷ فلسطین، در سطح حوزه استحفاظی، یک دستگاه موتورسیکلت با دو نفر سرنشین را در حین سرقت از یکی از شهروندان مشاهده کردند و بعد از تعقیب و گریز چند دقیقه ای با سارقان در نهایت زمینگیر و دستگیر شدند.

وی گفت: در بررسی های بیشتر مشخص گردید این دو نفر از اعضای باند ۹ نفره می باشند که این سارقان در قالب چند گروه در سطح شهر اقدام به موبایل قاپی می نمایند تیم عملیات با بهره گیری از شیوه های نوین پلیسی هویت تمام اعضای این باند را در محدوده دروازه غار شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی در دو عملیات مجزا ۷ نفر از اعضای دیگر این باند به صورت همزمان دستگیر کردند.

سردار قاسم پور بیان کرد: از مخفیگاه متهمان تعداد ۳۰ عدد کلاه نقابدار که در سرقت ها به عنوان پوشش از آن استفاده می کردند و تعداد ۲۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی و ۲۰ قبضه سلاح سرد کشف شد متهمان به جرم خود مبنی بر قاپ زنی اعتراف و بیان کردند که سرقت ها را به صورت تیم چهار نفره با دو موتورسیکلت اقدام به قاپ زنی می کردند.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت گفت: یکی از اعضای دستگیر شده این باند مالخر این سارقان بوده که بلافاصله بعد از سرقت گوشی های سرقتی را از سارقان خریداری و پس از جمع آوری قصد ارسال به یکی از کشور های همسایه و فروش آن ها را داشت که با اقدام به موقع پلیس ناکام ماند.

سردار قاسم پور در پایان خاطرنشان کرد: امنیت مالی و جانی شهروندان خط قرمز پلیس می باشد و با هر کسی که سعی در ایجاد اخلال این امر داشته باشد برخورد می شود.

وی به شهروندان توصیه کرد که حتما در مواقع استفاده از تلفن همراه در معابر عمومی نسبت به اطراف خود آگاه باشند و در صورت مشاهده موارد سرقت یا موارد مشکوک با سامانه ۱۱۰ پلیس تماس بگیرند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار