سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

استمداد شبه‌نظامیان کُرد مستقر در شمال سوریه از رژیم صهیونیستی

استمداد شبه‌نظامیان کُرد مستقر در شمال سوریه از رژیم صهیونیستی یک فرمانده عالی‌رتبه شبه‌نظامیان کُرد مستقر در شمال سوریه از رژیم صهیونیستی خواست آمریکا را برای ماندن در سوریه تحت فشار قرار دهد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۱ - ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 21
کد خبر: ۲۵۵۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک فرمانده عالی رتبه شبه نظامیان کُرد مستقر در شمال سوریه که خواستار عدم افشای نامش شد، به رادیو اسرائیل گفت که تنها راه کمک تل آویو به شبه‌نظامیان کُرد، تحت فشار قرار دادن واشنگتن برای ماندن در سوریه است.

 

او در این مصاحبه گفت که ادامه حملات ترکیه نمی‌تواند آنها را از شمال سوریه بیرون کند و علی‌رغم آتش‌بس در «رأس العین»، این کشور به حملات خود ادامه می‌دهد.

 

«روعی کایس» روزنامه‌نگار صهیونیست که این گفت‌و‌گو را انجام داده، توضیح نداد که از طریق تلفن با این فرمانده کُرد گفت‌و‌گو کرده یا در شمال سوریه حاضر شده است. او نوشت که همزمان با انجام این مصاحبه در صبح روز یکشنبه (دیروز) درگیری‌ها در مناطق «رأس العین» و «تل عبید» جریان داشت.

 

شبه‌نظامیان «نیروهای دموکراتیک سوریه» بعد از ظهر روز یکشنبه (دیروز) شهر «رأس العین» را ترک کرده و ارتش ترکیه و نیروهای همسو با این کشور در این شهر مستقر شدند.

 

این فرمانده کُرد، در ادامه با حمله به «دونالد ترامپ» گفت که توافق آمریکا با ترکیه بر سر آتش‌بس شاید برای آمریکا مطلوب باشد اما برای کُردها این چنین نیست. 

 

او تأکید کرد که این توافق منافع آمریکا را نیز در بلند مدت تأمین نمی‌کند و در صورت ادامه یافتن حملات ترکیه، این فقط شبه‌نظامیان کُرد نیستند که در خطر قرار می‌گیرند؛ بلکه باقی اقلیت‌های ساکن در شمال سوریه نیز به خطر می‌افتند.

 

استمداد این فرمانده عالی‌رتبه کُرد سوریه از رژیم صهیونیستی در حالی است که مقامات صهیونیستی نیز از خروج بخش اعظمی از نیروهای آمریکا از سوریه نگران هستند. «موشه کهلون» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی پنجشنبه هفته گذشته در یک مصاحبه  گفت: «تصمیم آمریکایی‌ها [برای خروج از سوریه] خوب نبود».

 

نیز در این خصوص نوشت که در روزهای گذشته، چند تن از مقامات اسرائیلی خواستار حمایت‌های تسلیحاتی و مالی از شبه‌نظامیان کرد سوریه شده‌ و رئیس‌جمهور آمریکا را به «خیانت به کردها» متهم کرده‌اند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار