ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

هلاکت ۱۴ تروریست داعشی در عراق

هلاکت ۱۴ تروریست داعشی در عراق فرماندهی عملیات مشترک عراق از هلاکت ۱۴ تروریست داعش از جمله تعدادی از سرکردگان این گروه تروریستی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۷ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 30
کد خبر: ۲۵۵۹۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، فرماندهی عملیات مشترک عراق از هلاکت ۱۴ تروریست از جمله تعدادی از فرماندهان داعش در عملیات امنیت در صحرای الانبار خبر داد.

بر اساس بیانیه دفتر فرماندهی عملیات مشترک عراق، عملیات مذکور با اطلاعات دقیق و فعالیت‌های میدانی دو ماهه مبنی بر شناسایی سرکردگان مهم گروه تروریستی داعش در مناطق صحرایی استان الانبار صورت گرفته و جزئیات دقیق از حضور این عناصر تروریستی در منطقه مذکور جمع آوری شده است.

بر اساس این گزارش در این عملیات ۱۴ عنصر داعش به هلاکت رسیده‌اند که برخی از آنها کمربند‌های انفجاری یا نارنجک دستی در اختیار داشتند و تعدادی از آنها از فرماندهان مهم داعش بوده اند. این بیانیه اعلام کرد که اسامی و جزئیات بیشتر از این عناصر تروریست‌ها بعداً اعلام خواهد شد.

گروهک‌های تروریستی داعش همچنان به صورت پراکنده در استان‌هایی از عراق که داعش بر آنها کنترل داشت، دست به اقدامات خشونت‌آمیز می‌زنند. ارتش عراق اعلام کرده برای نابودی این گروهک‌ها که هر از گاهی حملاتی انجام می‌دهند، تلاش می‌کند.

در همین حال وزارت دفاع عراق اعلام کرد در بازه زمانی ۱۷ تا ۲۳ آگوست (۲۷ مرداد تا دوم شهریور) ۹۸ عملیات نظامی علیه داعش اجرایی شده است.

فرماندهی عملیات مشترک ارتش عراق نیز چندی پیش از تخریب سه لانه داعش در استان صلاح‌الدین در شمال بغداد خبر داد و اعلام کرد داعش از این اماکن برای پناه دادن به عناصر خود و انجام عملیات علیه امنیت ملی عراق استفاده می‌کرد./ مهر

کلمات کلیدی: عراق تروریست
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار