دریادار سیاری: پرچم اقتدار جمهوری اسلامی در پهنه دریاها به اهتزاز درآمد مهران بهرامیان کیست؟ + ویدیو  وضعیت تعطیلی روز‌های پنجشنبه تا آخر تابستان اعلام شد  احتمال بررسی ۳ فوریتی خروج ایران از NPT در صحن مجلس شهادت پاسدار مدافع وطن در شهرضا پس از تحمل جراحات جنگ ۱۲ روزه عضو کمیسیون امنیت ملی: بستن تنگه هرمز و خروج از NPT در دست بررسی قرار دارد علم‌الهدی: هدف اصلی دشمن تضعیف وحدت و انسجام مردم است ابوترابی‌فرد: سفر رئیس‌جمهور به چین از روندهای برجسته دیپلماتیک بود جبلی: از پیشرفت برنامه هفتم در بخش رسانه رضایت نداریم سامانه دفاع موشکی «اچ‌کیو ۹» از چین به ایران منتقل شد؟ توضیحات استانداری درباره دود اطراف سایت هسته‌ای اصفهان سخنگوی سپاه: دست برتر با نیروهای مسلح ماست توضیحات سخنگوی درباره لغو کنسرت همایون شجریان پزشکیان: در صورت مدیریت مصرف، کمبود منابع در کشور وجود ندارد سرلشکر عبداللهی: نیروهای مسلح آماده‌تر از ایام جنگ هستند

شفافیت داوطلبانه در شورای نگهبان

عضو حقوقدان شورای نگهبان از انتشار دلایل موافقت و مخالفت با طرح‌ها و لوایح در سامانه شورای نگهبان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 21
کد خبر: ۲۵۵۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیامک ره پیک، عضو حقوقدان شورای نگهبان در خصوص شفافیت آراء اظهار داشت: مذاکرات عمومی که در روند مصوبات انجام می‌دهد در شورای نگهبان انجام می‌شود، اکنون به مرور در چندین جلد از سوی پژوهشکده شورا و سایت منتشر می‌شود.

 

وی افزود: اگر به سامانه نظرات شورای نگهبان مراجعه کنید در جریان مشروح و جزئیات جلسات شورای نگهبان برای بررسی مصوبات قرار خواهید گرفت.

 

عضو حقوقدان شورای نگهبان در ادامه عنوان کرد: ما مشروح مذاکرات را منتشر کردیم و در آن مشخص شده که فلان عضو فلان حرف را زده؛ دیگر از این شفاف تر که نمی‌شود، چرا که همه نظرات قید شده است.

 

ره پیک ادامه داد: البته حجم مشروح مذاکرات شورای نگهبان زیاد است و چون در گذشته‌ با تاخیر پیاده‌سازی شده، به مرور منتشر می‌شود. علاوه بر این حالت دیگری هم منتشر کردیم یعنی استدلا‌ل‌ها هم منتشر شده است.مثلا در خصوص طرح تشکیل وزارت بازرگانی دو استدلال در شورای نگهبان وجود داشت و دلایل موافقان و مخالفان را هم به صورت جداگانه در حال منتشر کردن هستیم.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار