دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

اطلاعیه پلیس پایتخت در خصوص انتشار ویدئوی رفتار نامتعارف با معتاد متجاهر

مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد: پلیس پایتخت عوامل واحد گشت را به‌دلیل رفتار غیرحرفه‌ای با یک معتاد متجاهر توبیخ و از شهروند وظیفه‌شناس ارسال‌کننده ویدئو تشکر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۷ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 31
کد خبر: ۲۵۵۹۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد: به جهتِ پاکسازی نقاط آلودهِ مصرفِ مواد مخدر در معابرِ عمومی شهر و نارضایتیِ شهروندان؛ واحد گشت انتظامی در تاریخ ۵ شهریور ۱۴۰۳ قصد انتقال یکی از معتادان متجاهر به کمپ ترک اعتیاد را داشت که در حین انتقال فردِ متجاهر با هدف عدمِ انتقال به کمپ خود را به داخلِ جویِ آب می‌اندازد. در ادامه عواملِ واحدِ گشت در اقدامی غیرِ حرفه‌ای و نامتعارف به جهت آلوده نشدن درونِ خودرو، قصد انتقال وی به صندوق عقب را داشتند.

پلیس پایتخت عوامل وظیفه و کادر حاضر در صحنه را توبیخ کرده است. همچنین از شهروند وظیفه شناسی که ویدئو را برای پلیس ارسال کرد تشکر و قدردانی می‌شود. / مهر

کلمات کلیدی: معتاد پلیس
مطالب مرتبط
ارسال نظر