عیدانه پلیس به مناسبت نیمه شعبان/ ترخیص وسایل نقلیه توقیفی

تمامی خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های توقیف شده توسط پلیس بجز وسائل نقلیه‌ای که دستور قضایی و حکم توقیف از سوی مرجع قضایی دارند از چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ به مدت دو هفته ترخیص خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۹ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 09
کد خبر: ۲۷۰۶۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سعید منتظرالمهدی سخنگوی پلیس گفت: به‌مناسبت فرا رسیدن چهل و ششمین سالگرد انقلاب اسلامی و تقارن آن با میلاد امام عصر؛ بنابر تدبیر فرمانده کل فراجا در طرح عیدانه پلیس تمامی خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های توقیف شده توسط پلیس بجز وسائل نقلیه‌ای که دستور قضایی و حکم توقیف از سوی مرجع قضایی دارند از چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ به مدت دو هفته ترخیص خواهند شد. مالکان وسائل نقلیه توقیف شده میتوانند برای سیر مراحل ترخیص به دفاتر پلیس به‌علاوه ۱۰ و یا اپلیکیشن"پلیس من" از چهارشنبه ۲۴ بهمن مراجعه نمایند.

همچنین با هماهنگی صورت گرفته در طرح عیدانه پلیس و به جهت افزایش رضایت‌مندیِ شهروندان عزیز؛ ترخیص در این ایام شامل نیم بها شدن هزینه پارکینگ نیز خواهد بود./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار