اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

تجمع اعتراضی داوطلبان کنکور مقابل سازمان سنجش نسبت به ممنوعیت انتخاب رشته علوم پزشکی

تجمع اعتراضی داوطلبان کنکور مقابل سازمان سنجش نسبت به ممنوعیت انتخاب رشته علوم پزشکی برخی از داوطلبان کنکور امروز سه‌شنبه در اعتراض به مصوبه سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور درخصوص ممنوعیت انتخاب رشته پذیرفته‌شدگان پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی تجمع کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۴ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 03
کد خبر: ۲۵۶۲۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ برخی از داوطلبان کنکور امروز سه‌شنبه در اعتراض به مصوبه سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور درخصوص ممنوعیت انتخاب رشته پذیرفته‌شدگان پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی تجمع کردند.

حدود ۱۰۰ نفر از داوطلبان کنکور‌های سال ۱۴۰۳ و سال ۱۴۰۲ امروز (سه‌شنبه) در اعتراض به مصوبه سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور درخصوص ممنوعیت انتخاب رشته پذیرفته‌شدگان پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی سال گذشته در برابر سازمان ملی سنجش تجمع کردند.

در دفترچه انتخاب رشته کنکور سال ۱۴۰۳ آمده است: «داوطلبانی که در آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی پذیرفته شده و در سال ۱۴۰۳ انتخاب رشته می‌کنند، از فرایند اعلام نتایج نهایی حذف خواهند شد.»

داوطلبان معترض به این موضوع اعلام کرده اند که پیش از این اطلاع رسانی در این زمینه که این افراد حق شرکت در کنکور یا حق انتخاب رشته را ندارند، صورت نگرفته است و بسیاری از این افراد در کنکور ۱۴۰۳ رتبه‌های بهتری کسب کرده اند و امید داشته اند که با انتخاب رشته مجدد در محل مورد نظر خود پذیرفته شوند.

آنها همچنین معتقد هستند که مشخص نیست چرا مصوبه‌ای که در دفترچه انتخاب رشته سال ۱۴۰۲ اطلاع رسانی نشده است ناگهان در دفترچه رشته سال ۱۴۰۳ درج شده است.

این در حالی است که فرآیند انتخاب رشته در کنکور سراسری سال ۱۴۰۳ از فردا چهارشنبه ۱۴ شهریورماه آغاز می‌شود و داوطلبان مجاز می‌توانند تا یکشنبه ۱۸ شهریور نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار