آخرین جزییات از تیراندازی به دو نیروی گارد ملی آمریکا/ کاخ سفید موقتا تعطیل شد انتقاد عراقچی از اقدامات تروئیکای اروپایی در دیدار با همتای فرانسوی تیراندازی به ۲ عضو گارد ملی آمریکا در واشنگتن فرانسه: درباره موضوع هسته‌ای ایران به راه‌حل دیپلماتیک پایبندیم ارتش اسرائیل: عملیات نظامی در شمال کرانه باختری آغاز شده است وزارت دفاع عراق منشأ صدای هواپیما‌های جنگی در مرز با ایران را اعلام کرد پاپ لئو چهاردهم به ترکیه می‌رود ادعای اوکراین درباره هدف قرار دادن تأسیسات دفاعی روسیه عراقچی: پیگیری پرداخت غرامت به قربانیان شیمیایی سردشت در دستورکار ما قرار دارد  لاریجانی: برای برقراری صلح میان پاکستان با هند و افغانستان، حاضر هستیم یک «کارت سفید» به پاکستانی‌ها بدهیم تا هر زمان نیاز بود، از آن استفاده کنند ریابکوف: روابط روسیه و آمریکا در اولین مراحل عادی‌سازی قرار دارد ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد

استعفای فرمانده نیروی زمینی ارتش اسرائیل

رسانه‌های عبری از تصمیم فرمانده نیروی زمینی ارتش این رژیم برای استعفا طی چند روز آینده خبر داده و اعلام کردند که این اتفاق در بازه حساس کنونی به معنای زلزله در ستاد کل ارتش است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۲ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 03
کد خبر: ۲۵۶۲۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ به فاصله کوتاهی از اعلام تصمیم «یوسی شارئیل» فرمانده یگان جاسوسی ۸۲۰۰ رژیم صهیونیستی برای استعفا، بعد از عملیات گسترده‌ای که حزب الله هفته گذشته در روز اربعین علیه این یگان در پایگاه گلیلوت به عنوان مهمترین مقر جاسوسی موساد انجام داد، رسانه‌های عبری امروز اعلام کردند که «تامیر یدعی» فرمانده نیروی زمینی ارتش اسرائیل از منصب خود استعفا خواهد داد.

وب سایت عبری والا با اشاره به اینکه ستاد کل ارتش اسرائیل در مرحله اخیر در وضعیت آماده باش حداکثری قرار گرفته و شرایط آن اضطراری است، گزارش داد: فرمانده نیروی زمینی ارتش به دلایل شخصی از منصب خود استعفا خواهد داد و این اقدام به معنای یک زلزله در ستاد کل است؛ آن هم بعد از اینکه او نامزد منصب معاونت رئیس ستاد ارتش بود.

بر اساس این گزارش، فرمانده نیروی زمینی ارتش اسرائیل به «هرتزی هالیوی» رئیس ستاد این ارتش اطلاع داده که به محض یافتن یک افسر جایگزین برای او در هفته‌های آینده، استعفا خواهد داد. هالیوی و «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی هم با این خواسته او موافقت کرده‌اند، اما هنوز مشخص نیست که فرمانده بعدی نیروی زمینی چه کسی خواهد بود.

این رسانه عبری گزارش داد که رئیس ستاد ارتش باید خیلی سریع فرمانده جدید نیروی زمینی را انتخاب کند و برخی گمانه زنی‌ها وجود دارد مبنی بر اینکه «اوری گوردین» فرمانده منطقه شمالی ممکن است نامزد تصدی این پست باشد، اما او در دوره اخیر به دلیل عملکرد ضعیف مقابل حزب الله مورد انتقاد قرار گرفته بود.

استعفای فرمانده نیروی زمینی ارتش رژیم صهیونیستی در حالی است که اخیراً رسانه‌های عبری از تصمیم یوسی شارئیل، فرمانده یگان ۸۲۰۰ رژیم صهیونیستی برای استعفا، بعد از عملیات حزب‌الله ضد این یگان خبر داده و اعلام کردند که او قصد دارد، طی هفته‌های آینده استعفای خود را اعلام کند.

این اولین مورد استعفا در ارتش و تشکیلات نظامی رژیم صهیونیستی بعد از نبرد طوفان الاقصی نیست و رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند که در پس لرزه شکست اسرائیل در ۷ اکتبر، انتظار می‌رود که موج بزرگی از استعفا‌ها در دوره آینده در نهاد‌های سیاسی و امنیتی اسرائیل در راه باشد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار