دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد سردار شکارچی: آرزوی شهید طهرانی مقدم یعنی نابودی اسرائیل محقق خواهد شد سردار فدوی: در جنگ 12 روزه همه ابرقدرت‌ها پای کار آمدند اما شکست خوردند عراقچی در نامه به گوترش: آمریکا باید خسارت ناشی از جنگ را جبران کند ابلاغ قانون حذف چهار صفر از پول ملی توسط رئیس مجلس  اسماعیل سقاب اصفهانی کیست؟

خبر داغ از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در طرح ساماندهی کارکنان دولت + جزئیات

خبر داغ از طرح ساماندهی کارکنان دولت را در این مطلب بخوانید.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 06
کد خبر: ۲۵۶۴۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ در سال ۱۴۰۰ عده‌ای از این کارکنان با توجه به اینکه سهمیه ایثارگری داشتند تبدیل وضعیت شدند، اما سایر اقشار وضعیت هیچ تغییری نکرده و هنوز شرکتی هستند.

امیداست این نیرو‌های شرکتی تا پایان سال ۱۴۰۳ ساماندهی شوند و قرارداد آنها تبدیل وضعیت و نیروی رسمی شوند و حق و حقوقات این اشخاص واریز شود.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه عده‌ای در کشور دنبال جلوگیری از حذف شرکت‌های پیمانکاری برای حذف منافع خود هستند، گفت: طرح تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی بزودی در کشور اجرایی خواهد شد.

علی بابایی کارنامی اظهار داشت: طرح تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی که چندین بار به مجلس و مجمع و شورای نگهبان رفت و برگشت داده شده، روز‌های پایانی خود را برای اجرایی شدن سپری می‌کند. جمع بندی تعاملات مجلس، دولت و مجمع تشخیص مصلحت، مثبت بوده و با تکمیل چند تبصره، طرح ساماندهی کارکنان دولت قابلیت اجرایی پیدا خواهد کرد.

وی افزود: قرار شد با تشکیل دولت جدید، جلسه مشترکی بین مجمع تشخیص، نماینده دولت و کمیسیون اجتماعی برقرار تا با تجمیع نظرات، طرح تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی به صورت قطعی در ادارات اجرایی شود.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه با تصویب ماده واحد طرح تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی، عملا طرح فوق به مرحله اجرایی شدن رسیده است، تصریح کرد: بر این اساس از باب مفهومی، شرکت‌ها در سازمان‌های اداری حذف شده و شغل‌ها و رسته‌ها بر اساس شمولیت قانون خدمات کشوری در سازمان‌ها باید بکارگیری شوند.

بابایی کارنامی با بیان اینکه عده‌ای در کشور دنبال حل و فصل مشکل اساسی جامعه زحمتکش نیرو‌های شرکتی نیستند چرا که منافع شخصی یک عده جلوی اجرای این طرح بزرگ کشور در حوزه اجتماعی و نیروی انسانی را گرفته است، افزود: اکثریت حاکمیت به این جمع بندی رسیده که اجرای طرح ساماندهی کارکنان دولت در واقع نوعی عدالت استخدامی و کارگری است.

وی با اعلام اینکه از نظر ما طرح تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی از ابتدای سال ۱۴۰۳ قابلیت اجرایی داشته است، چون ماده واحده طرح تصویب شده و صرفا تبصره‌ها مورد اختلاف است، افزود: معاونت قوانین مجلس با همکاری سازمان استخدامی موظف شدند تا آیین نامه ضوابط استخدام نیرو‌ها در دستگاه‌ها اجرایی را ظرف مدت کوتاه تدوین و در صحن مجلس تصویب تا قابلیت اجرایی دائمی برای جذب نیرو‌ها از طریق حذف شرکت‌ها و واسطه‌ها صورت گیرد. / روزنو

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار