پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند

تردد خودرو‌ها در جاده کندوان از چالوس به سمت کرج ممنوع شد

تردد خودرو‌ها در جاده کندوان از چالوس به سمت کرج ممنوع شد فرمانده پلیس راه کندوان گفت: تردد خودرو‌ها در این محور به علت حجم بالای ترافیک از سمت چالوس به کرج و تهران تا اطلاع بعدی ممنوع شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۴ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 12
کد خبر: ۲۵۷۰۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سروان پژمان لطفی افزود: برابر گزارش‌ها در نقاطی از محور مسیر جنوب به شمال از جمله آزاد راه تهران - شمال در استان البرز، سیاه بیشه و پل زنگوله حوزه مازندران ترافیک سنگین داریم؛ بنابراین برای باز شدن گره کور و تخلیه بار ترافیکی، این محور ساعت هشت و ۲۰ دقیقه از سمت شمال به جنوب مسدود شد.

پس از بهره برداری قطعه ۲ آزاد راه تهران - شمال حدفاصل دوآب شهرستانک از استان البرز تا پل زنگوله در مازندران در ۱۵ تیرماه سال گذشته مدت زمان سفر از تهران به چالوس حدود ۳۰ دقیقه به علت کوتاهی مسیر کمتر شده است؛ بنابراین تمایل مسافران و گردشگران از دیگر نقاط کشور به ویژه پایتخت و استان البرز به شهر‌های ساحلی گردشگرپذیر غرب مازندران بیشتر شده است و به همین خاطر در خروجی قطعه ۲ آزاد راه تهران - شمال از استان البرز و ابتدای جاده قدیم کندوان در مسیر جنوب به شمال شاهد ترافیک پرحجم هستیم و هم اکنون با اعمال محدودیت‌های ترافیکی این موضوع مدیریت می‌شود.

جاده کرج - چالوس حدود ۱۶۰ کیلومتر طول دارد که ۸۰ کیلومتر مربوط به کندوان در حوزه شهرستان چالوس و بقیه هم جزو حوزه جغرافیایی استان البرز است.

برابر آمار ثبت شده روزانه به طور میانگین در نیمه دوم سال حدود ۲۰ هزار دستگاه خودرو در این مسیر تردد می‌کنند که این رقم در فصول بهار و تابستان به ۵۰ هزار مورد نیز می‌رسد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار