سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

پزشکیان: هر ندایی که به تفرقه بینجامد، صدای شیطان است

پزشکیان: هر ندایی که به تفرقه بینجامد، صدای شیطان است رئیس جمهور در دیدار عشایر، نخبگان و دانشگاهیان عراق گفت: نفع دشمنان این است که با هم دعوا و اختلاف داشته باشیم؛ هر پیام و صدایی که موجب ایجاد اختلاف بین مسلمانان شود، صدای شیطان است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 13
کد خبر: ۲۵۷۲۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در جریان سفر خود به بصره‌ی عراق در جمع عشایر، نخبگان و دانشگاهیان این کشور طی سخنانی ضمن ابراز خوشحالی از حضور در عراق بیان کرد: بنده در دوران انتخابات اعلام کردم که باید در داخل کشور دست از اختلافات برداریم و با همسایگان، با دوستی و برادری رفتار کنیم.

 

وی افزود: پیامبر(ص) اسلام در فرمایشات‌شان اشاره داشته‌اند که مسلمانان باهم برادر هستند؛ اگر ما با هم برادری کنیم، آیا اسرائیل می‌تواند قتل‌عام مسلمانان را انجام بدهد؟ تفرقه، لبه‌ی آتش است.

 

رئیس‌جمهور عنوان کرد: من در بغداد در دیدار با مقامات عراقی اعلام کرد که اروپاییان صدها سال با هم می‌جنگیدند ولی الان با هم توافق کردند که ضمن اقتدار و قدرت‌هایشان با هم یکی شده‌اند. امروزه، سفر در داخل اروپا و رفتن از کشوری به کشور دیگر، منعی ندارد و چرا نباید ما مسلمانان اینگونه باشیم و سفرای مسلمانان بدون سختی و منع باشد و مثلاً یک مسلمان بتواند از ایران به عراق بیاید و زیارت کند. خوب است که مانند اروپا متحد شویم و مرزها را برداریم.

 

پزشکیان گفت: همه‌ی ما بر اساس باورهای‌مان با یکدیگر برادر هستیم و الان باید متحد شویم و در این‌صورت است که اقتصادمان تقویت می‌شود، جوانان‌مان رشد می‌کنند و می‌توانیم علم و فناوری را به‌یکدیگر منتقل کنیم. نفع دشمنان این است که با هم دعوا و اختلاف داشته باشیم؛ هر پیام و صدایی که موجب ایجاد اختلاف بین مسلمانان شود، پیام شیطانی است.

 

وی خطاب به حضّار بیان کرد: ما برادران شما هستیم و بر اساس اعتقادمان عمل می‌کنیم و می‌توانیم به یکدیگر کمک کنیم و به رشد برسیم و خار چشم دشمنان باشیم.

 

رئیس‌جمهور در پایان هم‌چنین از مهمان‌نوازی دولت و مردم عراق در ایام راهپیمایی اربعین قدردانی کرد و گفت: مصمم هستم که مسیر ریلی شلمچه-بصره را پیگیری کنم تا به سرانجام برسد. من هر راهی که ما را به یکدیگر متصل کند را دنبال می‌کنم. مجدداً تأکید می‌کنم که ما با عراق همسایگی و روابط عمیقی داریم./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار