توقف موقت صدور مجوز خریدوفروش آنلاین طلا / اعلام ضوابط جدید تا ۵۰ روز دیگر خانه‌های مناطق ۴ و ۵ تهران گران شد + جدول قیمت‌ها ۷۹۲۸ قطعه سکه تمام و ربع ضرب ۱۴۰۳ در حراج مرکز مبادله فروخته شد + قیمت جزئیات فروش محصولات سایپا و پارس خودرو ویژه دهه فجر واکنش سازمان برنامه و بودجه به افزایش یارانه‌ها توضیحات بانک قرض‌الحسنه مهر ایران درباره طرح «وفاق مهر» معرفی بی وای دی سیل ۰۶ جی تی در نمایشگاه خودرو تهران ۱۴۰۳ + عکس افزایش باورنکردنی قیمت آیفون ۱۶ / رشد ۵۰ میلیونی قیمت‌ها پس از رجیستری + جدول قیمت وزیر راه: پیگیر برقراری پرواز پاریس هستیم/ ارتباط ایران ایر با لغو پرواز تهران - پاریس شایعه است بادنجان رکورددار گرانی خوراکی‌ها شد قیمت طلا، سکه و ارز امروز پنجشنبه ۱۱ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ + جدول  قیمت طلا آبشده نقدی، امروز ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ واکنش سازمان هواپیمایی کشوری به لغو پرواز تهران-پاریس: فرانسه دلیل روشنی اعلام نکرده است قیمت دلار مبادله‌ای امروز ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ مه‌گرفتگی پرواز‌های فرودگاه مشهد را متوقف کرد

ثروتمندان جهان کجا زندگی می کنند؟‎

نابرابری در توزیع ثروت یک مشکل بزرگ تقریبا در تمام نقاط جهان است. تقریبا 90 درصد از جمعیت جهان، تنها 18 درصد از کل ثروت جهانی را در اختیار دارند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۳۰ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 22
کد خبر: ۲۵۷۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ نابرابری اقتصادی تفاوت موجود در معیارهای مختلف از نظر رفاه اقتصادی در میان افراد یک گروه، در میان گروه‌های موجود در یک جمعیت، یا در میان مردمان کشورها است. از نابرابری اقتصادی گاهی اوقات به نام نابرابری درآمد، نابرابری ثروت، یا شکاف ثروت یاد می‌شود. اقتصاددانان به‌طور کلی در نابرابری اقتصادی روی سه عامل ثروت، درآمد، و مصرف تمرکز می‌کنند.موضوع نابرابری اقتصادی مربوط به مفاهیم انصاف، برابری نتیجه، و برابری فرصت است.

 

نابرابری اقتصادی در بین جوامع در دوره‌های مختلف تاریخی و نیز در سیستم‌ها و ساختارهای اقتصادی مختلف، متفاوت است. این عوامل می‌توانند به توزیع مقطعی درآمد یا ثروت در هر دوره خاص و یا به تغییرات درآمد و ثروت در دوره‌های بلند مدت اشاره کنند.

 

بانک کردیت سوئیس در گزارش جدید خود از ۱۰ درصد جمعیت ثروتمند جهان اعلام کرد که از این تعداد، ۱۰ میلیون نفر در چین و ۹.۹ میلیون نفر در آمریکا زندگی می‌کنند. این برای نخستین بار از زمان انتشار این گزارش سالانه است که شمار دهک نخست ثروتی چین از آمریکا پیش می گیرد.

 

نانت هلشر فایدر، مدیر مرکز مطالعات اقتصادی بانک یو بی اس در همین رابطه گفت: با وجود اختلافات تجاری بین آمریکا و چین در دوازده ماه اخیر، هر دو کشور دارای عملکرد خوبی در زمینه ثروت بوده اند و طی این مدت ۳.۸ تریلیون دلار به ثروت ثروتمندان چینی و ۱.۹ دلار دلار به ثروت ثروتمندان آمریکایی افزوده شده است. طبق یافته های این گزارش در حال حاضر ۱۵۸.۳ تریلیون دلار ثروت در اختیار ۱۰ درصد ثروتمند جهان قرار دارد.

 

از سال گذشته شمار افراد ثروتمند جهان ۱.۱ میلیون نفر افزایش پیدا کرده است. بیشترین کاهش در استرالیا، انگلیس و ترکیه و بیشترین افزایش در آمریکا و چین مشاهده شده است. در حال حاضر شمار افراد دارای ۱۰۰ میلیون دلار ثروت و بیشتر به ۴۶.۸ میلیون نفر رسیده است. هم چنین ۴۸۳۰ نفر نیز ۵۰۰ میلیون دلار یا بیشتر ثروت دارند.

 

بانک یو بی اس هم‌چنین پیش بینی کرده است که ثروت جهان تا پایان سال ۲۰۲۴ با ۲۷ درصد افزایش به ۴۵۹ تریلیون دلار افزایش پیدا کند. سال گذشته ثروت جهانی ۲.۶ درصد بیشتر شده بود. تا سال ۲۰۲۴ احتمالا شاهد عبور تعداد میلیونرها از ۶۴ میلیون نفر خواهیم بود.

 

از سوی دیگر ثروت بقیه افراد نسبت به گذشته افزایش یافته است به گونه ای که ۹۰ درصد مردم جهان مالک ۱۸ درصد ثروت جهان بوده اند که این رقم در مقایسه با ۱۰ درصد سال ۲۰۰۰ افزایش چشمگیری داشته است. این گزارش در ادامه افزوده است: در حالی که هنوز زود است بگوییم نابرابری در توزیع ثروت به پایان رسیده است، روند سال های اخیر نشان می دهد که احتمالا شاهد متعادل تر این رقم در سال های بعد خواهیم بود.

ارسال نظر