آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود وال‌استریت ژورنال: آمریکا پهپاد‌های کپی‌شده از مدل‌های ایرانی را مستقر کرد نوجوان مصری با کمک هوش مصنوعی دوستش را کشت و جسد را تکه تکه کرد! اقدام تازه ترامپ در پرونده غزه: کمیته اداره منطقه معرفی می‌شود شورای همکاری خلیج فارس ادعا‌ها درباره جزایر ایرانی را تکرار کرد پای یک بازیگر در میان است؛ کارزار پنهان تل‌آویو برای سفیدشویی در رسانه‌های آمریکا  تحریم‌های جدید آمریکا علیه ونزوئلا ویتکاف همراه با داماد ترامپ به دیدار پوتین آمد ترامپ: حملات علیه ونزوئلا به زودی آغاز می‌شوند کاخ سفید: پناهجویان افغان که تهدید امنیتی باشند، اخراج می‌شوند طالبان بار دیگر حکم اعدام در ملاء عام را در یک ورزشگاه اجرا کرد ترامپ: باید برای پایان ۸ جنگ ۸ جایزه نوبل به من بدهند! آخرین وضعیت عمران‌خان در زندان از زبان خواهرش پوتین با هشدار شدید به اوکراین درباره ادامه حملات: اروپا جنگ را آغاز کند، ما آماده‌ایم

گزارش رئیس سازمان انرژی اتمی از تعداد بازرسان آژانس در ایران

محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی اعلام کرد که تعداد بازرسان آژانس در ایران، با هیچ کشور دیگری قابل مقایسه نیست.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۹ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 16
کد خبر: ۲۵۷۵۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، اسلامی که به وین سفر کرده است، امروز چهارشنبه در حساب رسمی خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام نوشت: ساعاتی پیش همزمان با نخستین روز آغاز شصت و هشتمین نشست سالانه کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در وین، مواضع و اهداف کلان جمهوری اسلامی ایران در حوزه توسعه کاربرد‌های فناوری هسته‌ای را برای حاضرین بیان کردم. 

وی اضافه کرد: در این کنفرانس که مقامات عالی‌رتبه کشور‌ها و نمایندگان عضو آژانس حضور دارند؛ موضوع استفاده از انرژی‌های پاک به ویژه فناوری هسته‌ای برای رفع چالش‌های تغییرات اقلیمی را مطرح کردم و بر اهمیت اجرای رسیدن به هدف ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای در سبد انرژی کشور تاکید داشتم.

رئیس سازمان انرژی اتمی در ادامه تاکید کرد: از این رو و بر اساس وظایف آژانس بین‌المللی انرژی اتمی منطبق با اساسنامه، این نهاد موظف است بدون تبعیض، تسهیلگر و حامی دسترسی همه کشور‌های عضو به فناوری و تجهیزات مورد نیاز باشد.

اسلامی همچنین خاطر نشان کرد:جنایات و نسل‌کشی رژیم صهیونسیتی در فلسطین، ایجاد منطقه عاری از سلاح‌های هسته‌ای و دروغ‌پردازی علیه فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای ایران، از دیگر محور‌های سخنرانی اینجانب در نشست سالانه آژانس بود.

وی در ادامه بیان کرد: نکته مهم و حائز اهمیت دیگر، روشنگری همکاری‌های صادقانه و گسترده جمهوری اسلامی ایران با آژانس بود؛ تعداد بازرسان منتصب آژانس در ایران، با هیچ کشور دیگری قابل مقایسه نیست و این همکاری با آژانس ادامه دارد. آژانس باید مطابق با اساسنامه، برای کاهش تنش و افزایش تعامل و همکاری‌ها به منظور بهبود کیفی زندگی همه مردم جهان، ایفای نقش کند.

اسلامی در پایان عنوان کرد: دولت ایران این آمادگی را دارد تا با همه کشور‌های عضو، برای دستیابی به اهداف والا و توسعه کاربرد‌های فناوری هسته‌ای در زندگی و جامعه تعامل و همکاری داشته باشد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار