عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است

عراقچی در دیدار وزیر حمل و نقل ونزوئلا: علاقه‌مند به گسترش همه جانبه روابط تهران و کاراکاس هستیم

عراقچی در دیدار وزیر حمل و نقل ونزوئلا: علاقه‌مند به گسترش همه جانبه روابط تهران و کاراکاس هستیم وزیر امور خارجه گفت: برای روابط با ونزوئلا اهمیت زیادی قائل و در دولت دکتر پزشکیان نیز همانند گذشته علاقه‌مند به گسترش همه جانبه روابط بین تهران و کاراکاس هستیم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۶ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 18
کد خبر: ۲۵۷۷۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، رامون بلاسکز وزیر حمل و نقل ونزوئلا و رئیس ونزوئلایی کمیسیون مشترک اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و ونزوئلا که برای دیدار و رایزنی با مقام‌های ایران به تهران سفر کرده است، عصر چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۳ با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه دیدار و گفتگو کرد.

رامون بلاسکز در این دیدار با ابلاغ سلام‌های گرم نیکولاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا به مقامات عالیرتبه ایران، سلام و تبریک صمیمانه ایوان خیل وزیر خارجه کشورش به عراقچی را ابلاغ و برای دکتر پزشکیان و دولت جدید و وزیر امور خارجه آرزوی موفقیت کرد.

وزیر حمل و نقل ونزوئلا با اشاره به تاکید ویژه رئیس جمهور کشور خود برای تداوم پیگیری جدی روند تعمیق روابط دو کشور در عرصه‌های مختلف به خصوص در حوزه‌های اقتصادی و انرژی، ابراز اطمینان نمود روند رو به رشد روابط در دولت‌های جدید دو کشور با قوت و قدرت ادامه یابد.

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه نیز در این دیدار با تبریک انتخاب مجدد نیکولاس مادورو در انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا، تاکید کرد: ما برای روابط با ونزوئلا اهمیت زیادی قائل هستیم و در دولت دکتر پزشکیان نیز همانند گذشته علاقه‌مند به گسترش همه جانبه روابط بین تهران و کاراکاس هستیم.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد سفر وزیر حمل و نقل ونزوئلا به تهران و ملاقات‌های وی با مقامات ایرانی موفقیت آمیز و ثمر بخش باشد و گام‌های مناسبی برای برگزاری دور جدید کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ونزوئلا و پیگیری اجرای توافقات دو کشور در زمینه‌های مختلف برداشته شود.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشور همچنین در پاسخ به ابراز تمایل همتای ونزوئلایی خود، ابراز امیدواری کرد در دیدار وزرای امور خارجه دو کشور در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک، روند ارتقای روابط بین دو کشور مورد رایزنی و تبادل نظر قرار گیرد./ ایرنا

کلمات کلیدی: عراقچی ونزوئلا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار