هشدار گرمای نامتعارف در ۱۳ استان؛ وقوع بارش‌های شدید در جنوب کشور پابند الکترونیکی جایگزین حبس مهریه شد تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود

مدیرکل آموزش و پرورش: کلاس خالی از معلم نداریم | ۵۰ هزار دانش‌آموز اتباع مهمان مدارس پایتخت

مدیرکل آموزش و پرورش: کلاس خالی از معلم نداریم | ۵۰ هزار دانش‌آموز اتباع مهمان مدارس پایتخت مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه تعداد معلمان شاغل در مدارس دولتی و غیردولتی شهر تهران ۹۰ هزار نفر است گفت: امسال شرایط نیروی انسانی خیلی خوبی را داریم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۱ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 19
کد خبر: ۲۵۷۷۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا کریمیان با بیان اینکه کمتر از ۵۰۰۰ مدرسه آماده استقبال از مهر و سال‌تحصیلی و دانش‌آموزان است گفت: همه کار‌های سخت افزاری و نرم افزاری برای بازگشایی از جمله ثبت‌نام، تهیه و توزیع کتاب درسی، بحث‌های عمرانی، تامین تجهیزات و سازماندهی نیروی انسانی انجام شده و منتظریم اول مهر از همکاران و دانش‌آموزان استقبال کنیم.

وی با بیان اینکه آمار دانش‌آموزان شهر تهران حدود یک میلیون و ۲۷۰ هزار نفر است افزود: نسبت به سال گذشته این آمار رشد داشته است.

مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه دریافت شهریه به عنوان شرط ثبت‌نام ممنوع است ادامه داد: گفته شده و اعلام هم می‌کنیم چنانچه موردی باشد برخورد صورت می‌گیرد.

کریمیان با بیان اینکه شرایط نیروی انسانی امسال خیلی خوب است اظهار کرد: کمبود معلم نخواهیم داشت، ساماندهی و جاماندهی معلمان انجام شده و کمترین چالش را در حوزه نیروی انسانی داریم. مجموع معلمان شاغل در مدارس دولتی و غیردولتی شهر تهران ۹۰ هزار نفر است.

وی با بیان اینکه تراز نیروی انسانی در مناطق ۱۹ گانه تهران مثبت است افزود: مفهوم این موضوع این است که از روز یکشنبه که آغاز سال تحصیلی است، کمبود معلم و کلاس خالی نخواهیم داشت.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه خیالمان از کمبود معلم در دوره ابتدایی راحت است عنوان کرد: بخشی از کلاس‌های درس در مقطع متوسطه با همکاران شاغل و بخشی دیگر با اضافه تدریس همکاران پر می‌شود.

وی درباره دانش‌آموزان اتباع در مدارس شهر تهران نیز اظهار کرد: آموزش و پرورش شهر تهران میزبان حدود ۵۰ هزار نفر از دانش‌آموزان اتباع است که امسال هم مانند سال‌های گذشته در کنار دانش آموزان ما مهمان هستند و همه تلاش ما خدمت به این دانش‌آموزان است. /ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار