معاون وزیر بهداشت: نیمی از کارکنان وزارت بهداشت زنان هستند طرح اجباری که ترافیک تهران را بیش از ۵۰ درصد کم کرد قانون مهریه با هدف کاهش زندانیان مالی انجام شده است ورود سامانه بارشی جدید از یکشنبه؛ هوای تهران تا دوشنبه ناسالم است تشکیل جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران ساعت ۱۴ امروز جزئیات کامل تکالیف و مشمولان سامانه ساماندهی اسناد غیررسمی تداوم تنفس هوای ناسالم برای گروه‌های حساس در پایتخت ورود سامانه بارشی به کشور از یکشنبه / کاهش نسبی دما از دوشنبه جنگل‌ها زیر فشار کم‌آبی و سوء‌مدیریت / عامل 90 درصد آتش‌سوزی‌ها انسانی است استفاده سارقان از طلایاب کاملاً کذب است توضیحات شهرداری تهران در مورد اجرای طرح زوج و فرد در روزهای آلوده معاون فرمانداری تهران: روند طرد اتباع غیرمجاز کند شده است پهپاد ایرانی که ابرها را به گریه می‌اندازد هفته آینده ایران غرق در باران می‌شود! ۱۵ مجرم در یک هفته هدف گلوله پلیس قرار گرفتند رئیس قوه قضائیه: "بی‌عفتی و بی‌حجابی" دیگر نباید ادامه یابد/ هیچ‌کس وضع موجود را نمی‌پسند‌د

مدیرکل آموزش و پرورش: کلاس خالی از معلم نداریم | ۵۰ هزار دانش‌آموز اتباع مهمان مدارس پایتخت

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه تعداد معلمان شاغل در مدارس دولتی و غیردولتی شهر تهران ۹۰ هزار نفر است گفت: امسال شرایط نیروی انسانی خیلی خوبی را داریم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۱ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 19
کد خبر: ۲۵۷۷۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا کریمیان با بیان اینکه کمتر از ۵۰۰۰ مدرسه آماده استقبال از مهر و سال‌تحصیلی و دانش‌آموزان است گفت: همه کار‌های سخت افزاری و نرم افزاری برای بازگشایی از جمله ثبت‌نام، تهیه و توزیع کتاب درسی، بحث‌های عمرانی، تامین تجهیزات و سازماندهی نیروی انسانی انجام شده و منتظریم اول مهر از همکاران و دانش‌آموزان استقبال کنیم.

وی با بیان اینکه آمار دانش‌آموزان شهر تهران حدود یک میلیون و ۲۷۰ هزار نفر است افزود: نسبت به سال گذشته این آمار رشد داشته است.

مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه دریافت شهریه به عنوان شرط ثبت‌نام ممنوع است ادامه داد: گفته شده و اعلام هم می‌کنیم چنانچه موردی باشد برخورد صورت می‌گیرد.

کریمیان با بیان اینکه شرایط نیروی انسانی امسال خیلی خوب است اظهار کرد: کمبود معلم نخواهیم داشت، ساماندهی و جاماندهی معلمان انجام شده و کمترین چالش را در حوزه نیروی انسانی داریم. مجموع معلمان شاغل در مدارس دولتی و غیردولتی شهر تهران ۹۰ هزار نفر است.

وی با بیان اینکه تراز نیروی انسانی در مناطق ۱۹ گانه تهران مثبت است افزود: مفهوم این موضوع این است که از روز یکشنبه که آغاز سال تحصیلی است، کمبود معلم و کلاس خالی نخواهیم داشت.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه خیالمان از کمبود معلم در دوره ابتدایی راحت است عنوان کرد: بخشی از کلاس‌های درس در مقطع متوسطه با همکاران شاغل و بخشی دیگر با اضافه تدریس همکاران پر می‌شود.

وی درباره دانش‌آموزان اتباع در مدارس شهر تهران نیز اظهار کرد: آموزش و پرورش شهر تهران میزبان حدود ۵۰ هزار نفر از دانش‌آموزان اتباع است که امسال هم مانند سال‌های گذشته در کنار دانش آموزان ما مهمان هستند و همه تلاش ما خدمت به این دانش‌آموزان است. /ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار