آموزش و پرورش: قصد جداسازی کلاس‌های دانش‌آموزان اتباع را نداریم-راهبرد معاصر
قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی تردد روان در محور‌های چالوس و هراز/ محدودیت تردد وجود ندارد هوای پایتخت در وضعیت «نارنجی»

آموزش و پرورش: قصد جداسازی کلاس‌های دانش‌آموزان اتباع را نداریم

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران با رد برخی اخبار مبنی بر جداسازی دانش‌آموزان اتباع، گفت: بنایی برای جداسازی دانش‌آموزان اتباع در مدارس و کلاس‌های درس شهرستان‌های استان نداریم؛ این دانش‌آموزان در کنار سایر دانش‌آموزان ایرانی تحصیل می‌کنند و از طرف آموزش و پرورش به آنها کمک‌هایی ارائه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - ۱۸ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 08
کد خبر: ۲۶۲۴۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود بهرامی با بیان اینکه در بین دانش‌آموزان اتباع، دانش آموزان مستعدی وجود دارند که حائز درجات خوب تحصیلی هستند افزود: برای ثبت‌نام، هر فرزند اتباعی که دارای شناسه اتباع یا کد اتباع باشد می‌تواند وارد درگاه ثبت‌نام آموزش و پرورش شده و مراحل ثبت‌نام را انجام دهد.

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران با بیان اینکه جمهوری اسلامی خدمات خوبی به دانش‌آموزان اتباع ارائه می‌دهد ادامه داد: هیچ کشوری مشابه ایران به پناهندگان خدمات ارائه نمی‌دهد، بنابراین باید نهاد‌های بین المللی متقاعد شوند و در حوزه اعتبارات و زیرساخت‌ها و ... برای روند بهتر کار، مشارکت داشته باشند.

لزوم توجه انبوه‌سازان به سرانه‌های آموزشی و فرهنگی

بهرامی با بیان اینکه براساس قانون، انبوه‌سازان مسکن مکلفند به ازای واحد‌های انبوه‌ساز (۲۰۰ واحد مسکونی) یک مدرسه برای آموزش و پرورش بسازند عنوان کرد: طبق قانون کسی که «افراز» زمین‌های بزرگ را انجام می‌دهد (تقسیم کردن مال غیرمنقول) باید سرانه‌های زمین مانند سرانه‌های آموزشی، فرهنگی، مذهبی، فضای سبز و فضا‌های عمومی را از ابتدا لحاظ کند.

وی با بیان اینکه شرکت‌های عمران پردیس و پرند و... مکلف‌اند طبق قانون، ماده ۱۸ (ماده ۱۸ قانون تشکیل شورا‌های آموزش و پرورش) را برای آموزش و پرورش اجرا کنند اظهار کرد: شرکت‌ها باید استاندارد‌ها و مولفه‌ها را از سازمان نوسازی مدارس دریافت و شروع به ساخت کنند؛ در هر مرحله سازمان نوسازی بر کار نظارت و در نهایت با تایید سازمان نوسازی صورت جلسه‌ای تنظیم و فضا تحویل آموزش و پرورش می‌شود. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده