ونس: هیچ مدرک قطعی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای دبی وجود ندارد دیدار قالیباف با وزیر خارجه ارمنستان/ میرزویان؛ علیه جمهوری اسلامی از خاک ارمنستان اقدامی نمی‌شود  واکنش روبیو به خارج کردن بمب‌افکن‌های آمریکایی از پایگاه فیرفورد نیرو‌های تحت حمایت عربستان مدعی تسلط بر بندر استراتژیک مخا شدند / عملیات «سپیده‌دم یمن» برای تصرف صنعا توسط متحدان ریاض حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد

رژیم صهیونیستی مدعی شهادت فرمانده حزب‌الله شد

رژیم صهیونیستی مدعی شهادت فرمانده حزب‌الله شد ارتش رژیم صهیونیستی مدعی به شهادت رسیدن یکی از فرماندهان جهادی ارشد حزب‌الله لبنان در حمله امروز به ضاحیه جنوبی بیروت شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۶ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 20
کد خبر: ۲۵۷۸۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، «دنیل هاگاری» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در این باره ادعا کرد: «ابراهیم عقیل» فرمانده یگان عملیات ویژه حزب‌الله به همراه تعدادی دیگر از فرماندهان یگان «رضوان» در حمله بیروت کشته شدند.

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، وی گفت: عقیل فرمانده یگان رضوان است و برای عملیات علیه اسرائیل برنامه‌ریزی کرده بود.

هاگاری در تلاشی برای آرام کردن اعتراضات علیه کابینه رژیم صهیونیستی بار دیگر مدعی شد: ما متعهد به تلاش برای بازگرداندن ساکنان شمال به شهرک‌هایشان هستیم.

در همین راستا، «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی نیز مدعی شد: فرماندهان حزب‌الله که کشته شدند سال‌ها بود که برای رقم زدن یک هفتم اکتبر در مرز‌های شمال برنامه‌ریزی می‌کردند.

وی در ادامه با تکریر تهدید‌های توخالی مقامات رژیم صهیونیستی علیه حزب‌الله و لبنان ادعا کرد: ما به فرماندهان حزب‌الله دست یافتیم و به هر کسی که امنیت اسرائیلی‌ها را تهدید کند خواهیم رسید.

«یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز در واکنش به حمله امروز به بیروت گفت: عملیات‌های ما در مرحله جدید تا رسیدن به هدف خود برای بازگشت امن ساکنان شمال به خانه‌هایشان ادامه خواهد داشت.

وی افزود: اسرائیل به تعقیب دشمن خود برای محافظت از شهروندانش ادامه خواهد داد.

این اظهارات پس از آن بیان شد که ارتش رژیم صهیونیستی به وسیله یک جنگنده اف-۳۵ یک ساختمان را در ضاحیه جنوبی بیروت هدف قرار داد.

وزارت بهداشت لبنان در این باره اعلام کرد: بر اثر حمله هوایی اسرائیل به بیروت تا بدین لحظه ۱۲ نفر شهید و ۶۶ نفر مجروح شدند.

این وزارتخانه اعلام کرد که حال ۹ تن از مجروحان وخیم است و جستجو برای بیرون کشیدن قربانیان از زیر آوار همچنان ادامه دارد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار