آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

لاوروف: پوتین در مورد حمایتش از کامالا هریس شوخی کرده است

لاوروف: پوتین در مورد حمایتش از کامالا هریس شوخی کرده است وزیر امور خارجه روسیه ادعای حمایت پوتین از هریس در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا را یک شوخی عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 22
کد خبر: ۲۵۷۹۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در اظهاراتی عنوان کرد ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در مورد موضوع حمایتش از کامالا هریس به عنوان نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا شوخی کرده است.

به گزارش رویترز، اظهارات لاوروف زمانی مطرح شد که وی در حال مصاحبه با شبکه خبری اسکای نیوز بود. پوتین در اوایل این ماه به شوخی و در اظهارنظراتی کنایه آمیز عنوان کرد که هریس را به دونالد ترامپ، نامزد انتخاباتی حزب جمهوری‌خواه برای ورود به کاخ سفید ترجیح می‌دهد.
اظهار نظرات پوتین موجب شد تا کاخ سفید از روسیه بخواهد که از هر گونه اظهار نظر در مورد انتخابات ۵ نوامبر آمریکا دست بردارد.

با این حال، لاوروف در پاسخ به این سوال که تغییر رئیس‌جمهور آمریکا چقدر بر سیاست خارجی این کشور تاثیر می‌گذارد، عنوان کرد، حرف‌های پوتین در این رابطه یک شوخی بود و او دارای یک حس شوخ‌طبعی است و در اغلب اظهارات و مصاحبه‌هایش، شوخی‌هایی را مطرح می‌کند.

وی در نهایت نیز عنوان کرد که هیچ تفاوت خاصی در نگرش ما نسبت به انتخابات کنونی و یا انتخابات پیشین ریاست‌جمهوری آمریکا ایجاد نشده است و بر این باور هستیم که این کشور توسط سازو کار‌های پنهان و پشت پرده مدیریت می‌شود.

وزارت خارجه روسیه اظهارات لاوروف در مورد انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا و موضع پوتین در قبال این رقابت‌های انتخاباتی را در سایت این وزارتخانه منتشر کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار