دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه سپاه: ملت عزیز و رزمندگان اسلام پشتوانه دولتمردان خود هستند گفت‌وگوی تلفنی سران ایران و پاکستان درباره تفاهم‌نامه رهبر انقلاب: در مورد تفاهم‌نامه نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رییس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت و جبهه مقاومت، آن را پذیرفتم

اطلاعیه شماره یک شورای اطلاع رسانی در خصوص سفر پزشکیان به نیویورک

اطلاعیه شماره یک شورای اطلاع رسانی در خصوص سفر پزشکیان به نیویورک اطلاعیه شماره (۱) شورای اطلاع رسانی دولت درباره نخستین سفر رئیس جمهور پزشکیان به نیویورک منتشر شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 22
کد خبر: ۲۵۸۰۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، اطلاعیه شماره (۱) شورای اطلاع رسانی دولت درباره نخستین سفر رئیس جمهور پزشکیان به نیویورک منتشر شد.

در این اطلاعیه آمده است:

برابر برنامه‌ریزی از پیش تعیین شده، رئیس جمهور مسعود پزشکیان صبح روز یکشنبه اول مهرماه برای شرکت و سخنرانی در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد عازم نیویورک شد تا در سفری سه روزه علاوه بر سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل در بامداد روز چهارشنبه، در نشست سران میثاق آینده نیز حاضر شده و به ایراد سخنرانی بپردازد.

دیدار با مدیران رسانه‌های آمریکایی دیدار با رهبران ادیان ابراهیمی، علمای شیعه مقیم آمریکا، دیدار با نخبگان سیاسی ایرانی مقیم آمریکا، دیدار با نخبگان علمی، کارآفرینان و پزشکان ایرانی، نشست عمومی با ایرانیان مقیم آمریکا، دیدار با دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای اروپا و دیدار‌های دوجانبه با تعدادی از رؤسای جمهور و نخست وزیران کشور‌های خارجی از دیگر برنامه‌های سفر کاری سه روزه رئیس جمهور پزشکیان به نیویورک است.

همانطور که پیش از این اعلام شده بود تشریح مواضع جمهوری اسلامی ایران درباره مسائل بین المللی و تداوم مسیر دیپلماسی فعالانه دولت چهاردهم در تحقق وفاق و صلح از جمله اهداف این سفر است.

همچنین بار دیگر اعلام می‌شود که در این سفر و با دستور دکتر مسعود پزشکیان، تیمی چابک و کارآمد، رئیس جمهور را همراهی کرده و لذا تاکید می‌شود که خبرسازی‌های شائبه‌دار در خصوص همراهان در این سفر نادرست است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار