دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

کوتاه آمدن مالک تلگرام در مقابل حفظ اطلاعات کاربران

یکی از بنیانگذاران شبکه اجتماعی تلگرام اعلام کرد که این پیام رسان می‌تواند آدرس آی‌پی IP و شماره تلفن کاربران را در صورت درخواست از سوی مقامات مربوطه ارائه کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 24
کد خبر: ۲۵۸۲۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ پاول دوروف، یکی از بنیانگذاران شبکه اجتماعی تلگرام اعلام کرد که این پیام رسان می‌تواند آدرس آی‌پی IP و شماره تلفن کاربران را در صورت درخواست از سوی مقامات مربوطه ارائه کند.

وی گفت: این اقدام مربوط به ناقضان قوانین تلگرام است و برای جلوگیری از سوء استفاده مجرمان از عملکرد جستجوی داخلی پیام رسان در نظر گرفته شده است.

مالک تلگرام همچنین گفت: ما تصریح کرده‌ایم که آدرس آی‌پی و شماره تلفن افرادی که قوانین ما را نقض می‌کنند می‌تواند در پاسخ به درخواست‌های قانونی موجه در اختیار مقامات مربوطه قرار گیرد.

دوروف در ادامه تأکید کرد که تلگرام شرایط خدمات‌دهی و خط مشی حفظ حریم خصوصی خود را در سراسر جهان به روز و یکسان کرده است.

بر اساس توضیحات دوروف، برخی از کاربران از عملکرد جستجوی تلگرام برای فروش کالا‌های غیرقانونی سوء استفاده می‌کردند.

وی بدون اینکه جزئیاتی ارائه کند گفت که تیم تلگرام در هفته‌های اخیر تمام محتوای مشکل دار را از این پیام‌رسان حذف کرده است.

دوروف گفت: در چند هفته گذشته، تیم ویژه‌ای از مدیران برای ایمن‌تر کردن جستجوی تلگرام از هوش مصنوعی استفاده کرده‌اند.

وی افزود: تمام محتوای مشکل دار که در جستجو شناسایی کردیم، دیگر در دسترس نیست.

وی همچنین از کاربران خواست تا محتوای غیرقانونی را گزارش دهند.

این اظهارات یک تغییر ساختاری در خط مشی تلگرام پس از دستگیری و آزادی مشروط دوروف محسوب می‌شود چرا که پیش از این وی در مقابل درخواست افشای اطلاعات کاربران مقاومت زیادی از خود نشان داده بود.

دلیل اصلی دستگیری دوروف، اتهام عدم نظارت کافی بر محتوای مجرمانه در پلتفرم تلگرام بوده است. مقامات فرانسوی مدعی بودند که تلگرام به اندازه کافی برای مقابله با فعالیت‌های مجرمانه مانند قاچاق مواد مخدر، پولشویی و انتشار محتوای کودک‌آزاری اقدام نکرده است.

تلگرام که تقریباً ۱ میلیارد کاربر فعال ماهانه دارد، در سال ۲۰۱۳ توسط دوروف و برادرش در روسیه ایجاد شد. این کارآفرین در اواسط دهه ۲۰۱۰ این کشور را ترک کرد و در دبی ساکن شد. او در سال ۲۰۲۱ تابعیت فرانسوی دریافت کرد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار