دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

قطر: ادامه درگیری‌ها منجر به آزادی اسرای اسراییل نخواهد شد

«محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر دوشنبه شب گفت: تنش و درگیری‌های جاری در غزه به هیچ وجه به بازگرداندن اسرای اسرائیلی منجر نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۹ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 29
کد خبر: ۲۲۵۸۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ آل ثانی افزود: نقش اصلی ما به عنوان میانجی این است که طرفین و مواضع آن‌ها را به هم نزدیک کنیم.

وی گفت: ️مذاکرات در مورد اسیران اسرائیلی نسبت به هفته‌های گذشته پیشرفت‌هایی داشته است.

نخست وزیر قطر تأکید کرد: ️روز گذشته به پیشرفت‌هایی در رابطه با زمینه‌سازی به منظور پیشبرد پرونده اسرا دست یافتیم و ️مرحله بعدی مذاکرات ممکن است به آتش‌بس کلی در غزه در آینده منجر شود.

وی ادامه داد: ️ما در هیچ یک طرف این درگیری نیستیم و برای کاهش شکاف و اختلافات بین دو طرف تلاش می‌کنیم.

آل ثانی تصریح کرد: شدت جنگ اوضاع را پیچیده‌تر کرده است.

وی ادامه داد: ️ما مذاکرات را به جایی رساندیم که می‌تواند ما را به آتش‌بس برساند.

آل ثانی گفت: ️نمی‌توانیم پاسخ حماس را پیش‌بینی کنیم، اما به ادامه تلاش‌های خود پایبندیم.

وی نقش قطر را نقش طرف میانجی‌گر دانست نه اعمال فشار بر طرف‌ها و افزود: بر هیچ یک از طرفین نفوذی نداریم.

آل ثانی نقش آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) را بسیار مهم دانست و گفت: حتی از سال‌های قبل نیز پیگیر مشکلات مالی این آژانس بودیم.

وی ادامه داد: رفتار یک فرد یا افرادی را نمی‌توان بر ده‌ها هزار نفر از کارمندان آنروا تعمیم داد و استفاده از کمک‌های بشردوستانه به عنوان ابزاری برای فشار بر مردم قابل قبول نیست.

آل ثانی تأکید کرد: مقر‌های آنروا در کنار سایر مراکز امدادی بمباران شده و این غیرقابل قبول است.

وی تنها راه پیش روی همه طرف‌ها در منطقه راه حل تشکیل دو کشور دانست و ادامه داد: تحقق این راه حل نیازمند وجود شریکی مسؤولیت‌پذیر در طرف مقابل است.

نخست وزیر قطر تأکید کرد: حماس هیچ وقت پس از معاهده اسلو مانعی پیش روی راه حل دو کشور نبوده، بلکه این "اسرائیل" است که همیشه مانع بوده است.

آل ثانی اضافه کرد: تعامل با نوار غزه جدای از کرانه باختری را نمی‌پذیریم.

وی افزود: هرگونه طرحی برای صلح باید شامل تضمین‌هایی امنیتی برای هر دو طرف باشد.

نخست وزیر قطر تأکید کرد: از روز اول و پیش از اینکه از ما خواسته شود میانجی‌گری کنیم، تمام تلاش خود را برای آزادی اسیران به کار گرفتیم.

آل ثانی افزود:به تلاش برای پایان نزاع جاری و نجات جان افراد تا حد امکان متعهد هستیم.

وی تأکید کرد: سرنوشت فلسطینی‌ها را خود آن‌ها مشخص می‌کنند و ما معتقد به لزوم وجود دولتی واحد در کرانه باختری و نوار غزه هستیم.

نخست وزیر قطر گفت: موضع ما این است که راه حل دو کشور، تنها راه حلی است که تضمین می‌کند دو ملت در کنار هم با صلح زندگی کنند.

وی ادامه داد: دفتر حماس ۱۱ سال است که در قطر وجود دارد و برای حل بسیاری از مشکلات مورد استفاده قرار گرفته است.

آل ثانی افزود: وجود دفتر حماس یا طالبان در دوحه هرگز نمی‌تواند به عنوان یک برگه فشار مورد استفاده قرار گیرد.

وی در پایان گفت: وضعیت نوار غزه کلید حل تنش و مهار درگیری‌ها در منطقه است. / الجزیره

مطالب مرتبط
ارسال نظر