کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی

واشنگتن‌پست: حمله زمینی محدود اسرائیل به لبنان قریب‌الوقوع است

واشنگتن‌پست: حمله زمینی محدود اسرائیل به لبنان قریب‌الوقوع است رژیم صهیونیستی به ایالات متحده اطلاع داده است که به‌زودی حمله‌ای زمینی علیه لبنان اجرا خواهد کرد، حمله‌ای که نسبت به جنگ قبلی ۲ طرف در سال ۲۰۰۶ محدودتر خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۷ - ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 30
کد خبر: ۲۵۸۸۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک منبع آگاه روز دوشنبه به روزنامه آمریکایی گفت رژیم صهیونیستی به واشنگتن اطلاع داده است که قصد دارد عملیات زمینی قریب‌الوقوعی را در لبنان انجام دهد، عملیاتی که از جنگ ۲۰۰۶ میان لبنان و رژیم اشغالگر محدودتر خواهد بود.

این مقام آمریکایی که نخواست نامش فاش شود، به واشنگتن‌پست گفت عملیات برنامه‌ریزی شده رژیم صهیونیستی از آخرین جنگ این رژیم علیه حزب‌الله در سال ۲۰۰۶ محدودتر خواهد بود و بر «پاکسازی زیرساخت‌های حزب‌الله» در امتداد مرز اراضی اشغالی متمرکز خواهد بود.

واشنگتن‌پست همچنین با استناد به اظهارات یک منبع صهیونیست، گزارش داد امروز (دوشنبه) نیز نظامیان صهیونیست یورش‌های محدودی را به خاک لبنان انجام دادند.

در یک هفته گذشته رژیم صهیونیستی حملات هوایی شدیدی را در خاک لبنان انجام داده که تا کنون به شهادت دست‌کم ۹۰۰ نفر منجر شده است، از جمله «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله لبنان. این حملات همچنین ۲۷۰۰ نفر را مجروح کرده است.

از سوی دیگر، روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» نیز به نقل از منابع آگاه مدعی شد ممکن است تجاوز زمینی رژیم صهیونیستی به خاک لبنان زودتر از آنچه انتظار می‌رود انجام شود.

این در حالی است که امروز شیخ «نعیم قاسم» معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان درباره اوضاع جنگ با رژیم صهیونیستی گفت: می‌دانیم که نبرد طولانی خواهد بود و برای رویارویی با هر احتمالی آماده‌ایم و از این نبرد پیروز بیرون می‌آییم. تلفات جانی بسیار است، اما مطمئن هستیم که دشمن به هدف خود نخواهد رسید و از این نبرد پیروز بیرون خواهیم آمد.

مقام ارشد حزب‌الله همچنین گفت: اسرائیل نمی‌تواند به قدرت نظامی ما آسیب برساند و اگر اسرائیلی‌ها تصمیم به ورود زمینی بگیرند، با هر احتمالی مواجه خواهیم شد و نیرو‌های مقاومت آماده درگیری زمینی هستند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار