شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد قالیباف: توان دفاعی و هسته‌ای ایران را معامله نمی‌کنیم تاکید عراقچی بر نقش دیپلماسی پارلمانی در گسترش تجارت با همسایگان زهرا بهروز آذر: مصوبه کاهش سقف ضمانت اجرای مهریه با سیاست‌های کلی خانواده در تعارض آشکار است

پزشکیان: درباره ۶ میلیارد دلار دارایی ایران به تفاهمات خوبی رسیدیم

رئیس‌جمهوری اسلامی ایران از اقدامات رئیس کل بانک مرکزی درباره ۶ میلیارد دلار دارایی آزادشده ایران در قطر و حل مشکلات آن خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۳ - ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 03
کد خبر: ۲۵۹۱۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان در نشست خبری پس از بازگشت از سفر یک‌روزه به قطر، اظهار کرد: این سفر یکروزه بود ولی شاید کار چندین روز را با گروه‌های مختلف در گفتگو‌ها صورت دادیم. اول دیدار با امیر قطر برگزار شد که با دعوت رسمی ایشان به این کشور سفر کرده بودیم. در این گفتگو مسائلی خوبی مطرح شد که به تفاهمات ۶ گانه منجر شد.

وی افزود: یک اتفاق جدید در جریان این سفر آن بود که وزرای خارجه کشور‌های عربی به علاوه وزیر خارجه ما باهم جلسه گذاشتند و راجع به غزه و لبنان و منطقه و مشکلاتی و گلایه‌هایی که وجود داشت گفتگو شد و تفاهمات خوبی صورت گرفت.

رئیس‌جمهوری تأکید کرد: دوستان ما در قسمت‌های مختلف کار‌های خوبی انجام دادند؛ وزیر نیرو و وزیر ورزش و نیز وزیر امور خارجه و برخی نمایندگان مجلس به همراه رئیس اتاق بازرگانی در این سفر حضور داشتند که هرکدام با هم‌صنفان خود جلسه برگزار کردند و تفاهمات خوبی صورت گرفت که امیدواریم اجرایی شود.

وی ادامه داد: همچنین قرار شد وقتی تصمیماتی که در گفتگو‌ها شکل گرفت، به انتها رسید، امیر قطر را به ایران دعوت کنیم تا این تصمیمات تبدیل به یک امر اجرایی شود.

پزشکیان با اشاره به دیدارهایش با رئیس‌جمهوری تاجیکستان و نخست‌وزیر تایلند، اظهار کرد: در این گفتگو‌ها نگرانی‌های منطقه مورد بحث قرار گرفت. به مرور داریم به جایی می‌رسیم که یک زبان مشترک و نگاه واحد با کشور‌های همسایه داشته باشیم تا با صدای واحد و نگاه روشن، دنیا را به جایی هدایت کنیم که اسرائیل سرجای خود بنشیند و دست از جنایات خود بردارد.

رئیس‌جمهوری گفت: امیدوارم منطقه را به صلح و امنیت هدایت کنیم و وفاق و همدلی و وحدت را در کشور‌های اسلامی ایجاد کنیم. برای همه این اهداف نقشه‌هایی که باهمکاری کشور‌های منطقه می‌توانیم طراحی کنیم و برای اجرایی کردنش هماهنگ می‌شویم.

وی یادآور شد: رئیس کل بانک مرکزی هم در مورد ۶ میلیارد دلاری که ما درباره‌اش مشکلاتی داریم با همتای خود و امیر قطر گفتگو کردند و به تفاهمات خوبی رسیدیم./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار