پزشکیان: منافع هیچ کشوری با زیاده‌خواهی تأمین نمی‌شود معاون رئیس‌جمهور: صنایع برای عبور از ناترازی برق به سمت تولید انرژی خورشیدی بروند دیدار نخست‌وزیر قطر با عراقچی طائب: بازار و تولید، لانچرهای جدید مقاومت در برابر دشمن‌ هستند نیکزاد: ملت ایران اجازه سلطه بر منابع نفتی را نمی‌دهد دیدار عارف با معاونان اول دولت‌های گذشته به مناسبت هفته دولت رهبر شهید وحدت اسلامی را اصلی راهبردی برای عزت، استقلال می‌دانستند سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح: رسانه‌های معاند در بانک اهداف نظامی ما جای می‌گیرند همسان سازی حقوق نیرو‌های شرکتی + تاریخ دقیق و جزئیات جدید از مبلغ و نحوه پرداخت ماجرای حمله زمینی به جزیره بوبیان در جنگ ۴۰ روزه؛ روایت سپاه از عقب نشینی مفتضحانه دشمن سرلشکر محسن رضایی: آمریکا در آینده منطقه جایگاهی نخواهد داشت در جلسه اخیر رئیس جمهور با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟ رادان: دشمن با معیشت و بنزین به دنبال آشوب در کشور است/ استفاده از ظرفیت بسیجیان در مأموریت‌های پلیس همسر شهید سید بشری خامنه‌ای: همسرم به معنای واقعی‌ام ابی‌های پدر بود/ با همسر شهیدم ۲۶ سال زندگی کردم/ ۱۱ سال آن را در جوار رهبر شهید بود سخنگوی سپاه: تهدید زیرساخت‌های ایران مساوی است با ضربات سنگین به گلوگاه‌های انرژی و منافع حیاتی آمریکا

پزشکیان: درباره ۶ میلیارد دلار دارایی ایران به تفاهمات خوبی رسیدیم

پزشکیان: درباره ۶ میلیارد دلار دارایی ایران به تفاهمات خوبی رسیدیم رئیس‌جمهوری اسلامی ایران از اقدامات رئیس کل بانک مرکزی درباره ۶ میلیارد دلار دارایی آزادشده ایران در قطر و حل مشکلات آن خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۳ - ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 03
کد خبر: ۲۵۹۱۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان در نشست خبری پس از بازگشت از سفر یک‌روزه به قطر، اظهار کرد: این سفر یکروزه بود ولی شاید کار چندین روز را با گروه‌های مختلف در گفتگو‌ها صورت دادیم. اول دیدار با امیر قطر برگزار شد که با دعوت رسمی ایشان به این کشور سفر کرده بودیم. در این گفتگو مسائلی خوبی مطرح شد که به تفاهمات ۶ گانه منجر شد.

وی افزود: یک اتفاق جدید در جریان این سفر آن بود که وزرای خارجه کشور‌های عربی به علاوه وزیر خارجه ما باهم جلسه گذاشتند و راجع به غزه و لبنان و منطقه و مشکلاتی و گلایه‌هایی که وجود داشت گفتگو شد و تفاهمات خوبی صورت گرفت.

رئیس‌جمهوری تأکید کرد: دوستان ما در قسمت‌های مختلف کار‌های خوبی انجام دادند؛ وزیر نیرو و وزیر ورزش و نیز وزیر امور خارجه و برخی نمایندگان مجلس به همراه رئیس اتاق بازرگانی در این سفر حضور داشتند که هرکدام با هم‌صنفان خود جلسه برگزار کردند و تفاهمات خوبی صورت گرفت که امیدواریم اجرایی شود.

وی ادامه داد: همچنین قرار شد وقتی تصمیماتی که در گفتگو‌ها شکل گرفت، به انتها رسید، امیر قطر را به ایران دعوت کنیم تا این تصمیمات تبدیل به یک امر اجرایی شود.

پزشکیان با اشاره به دیدارهایش با رئیس‌جمهوری تاجیکستان و نخست‌وزیر تایلند، اظهار کرد: در این گفتگو‌ها نگرانی‌های منطقه مورد بحث قرار گرفت. به مرور داریم به جایی می‌رسیم که یک زبان مشترک و نگاه واحد با کشور‌های همسایه داشته باشیم تا با صدای واحد و نگاه روشن، دنیا را به جایی هدایت کنیم که اسرائیل سرجای خود بنشیند و دست از جنایات خود بردارد.

رئیس‌جمهوری گفت: امیدوارم منطقه را به صلح و امنیت هدایت کنیم و وفاق و همدلی و وحدت را در کشور‌های اسلامی ایجاد کنیم. برای همه این اهداف نقشه‌هایی که باهمکاری کشور‌های منطقه می‌توانیم طراحی کنیم و برای اجرایی کردنش هماهنگ می‌شویم.

وی یادآور شد: رئیس کل بانک مرکزی هم در مورد ۶ میلیارد دلاری که ما درباره‌اش مشکلاتی داریم با همتای خود و امیر قطر گفتگو کردند و به تفاهمات خوبی رسیدیم./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار